Exclusiv. Gina Pistol și Cosmina Păsărin, frumoasele anului 2001. Poza de la lansarea Playboy o să vă lase cu gura căscată

Exclusiv. Gina Pistol și Cosmina Păsărin, frumoasele anului 2001. Poza de la lansarea Playboy o să vă lase cu gura căscată
Nu mai e niciun secret faptul că frumoasa iubită a lui Smiley a devenit celebră după ce a pozat în Playboy. Și ea și alte vedete au ajuns în celebra revistă pentru adulți. Iar la vremea respectivă, fiecare ediție era intens promovată în toată țara.

Despre Gina Pistol, în tinerețe, se vorbea ca și acum, lumea apreciindu-i nu doar frumusețea naturală, dar și faptul că dădea dovadă de un bun simț deosebit, bună creștere și cumințenie deosebite, trăsături care aveau să o facă distinctă în această lume, pe toată durata carierei ei ulterioare, până în prezent.

În anul 2000 ea a ajuns la o preselecție pentru un pictorial în celebra revistă Playboy. „Preselecția a avut loc în sala de spectacole a teatrului Odeon, fost Teatrul Giulești, de la picioarele Podului Grant, chiar lângă fostul stadion al Rapidului. De emoție, Gina și-a uitat buletinul acasă, și, cu puțin înainte să înceapă preselcția, și-a trimis frățiorul de 14 ani acasă cu taxiul să-i aducă actul.

Președintele comisiei de preselecție a fost celebrul actor Florin Călinescu, deja vedetă a Trustului Mediapro, trust care deținea și revista Playboy. Gina a fost câștigătoarea  preselecției, de departe cea mai frumoasă și atragătoare dintre aspirante. Pictorialul ediției Playboy din luna mai a anului 2000 a avut-o ca protagonistă pe  Gina Pistol”, a povestit jurnalistul Cristian Botez, într-un reportaj publicat de Rețete și Vedete.

Cum arătau Gina Pistol și Cosmina Păsărin în  2001

Peste un an, Gina Pistol, deja o vedetă consacrată în celebra revistă, o însoțea pe  o altă frumusețe vedetă în devenire, Cosmina Păsărin, la promovarea revistei în care acesta din urmă apărea pe copertă. Conferința de presă din 2001 de la Timișoara  i-a mai avut în fața jurnaliștilor și pe Mihail Gălățanu și Carmen Pleșea.

Cunoscut poet și membru al Uniunii Scriitorilor din România, Mihail Gălățanu a fost, bună bucată de vreme, redactorul șef al revistei Playboy. Carmen Pleșea, extravaganta vedetă a anilor 2000, era celebră în epocă pentru aparițiile ei ieșite din comun. Obișnuia să plimbe un șarpe viu la evenimentele mondene la care participa. În urmă cu 10 ani aceasta a decis să iasă din lumina reflectoarelor.

Sursa foto: Instgaram