Exclusiv. Gina și Smiley o pregătesc pe fiica lor de mică pentru carieră. Video cu vedeta în devenire

Exclusiv. Gina și Smiley o pregătesc pe fiica lor de mică pentru carieră. Video cu vedeta în devenire
Gina Pistol și Smiley trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Fiica lor, Josephine, care luna trecută a împlinit primul ei an de viață, îi bucură în fiecare zi.

Nu are nimeni niciun dubiu că Gina Pistol și Smiley sunt niște vedete în adevăratul sens al cuvântului, fiecare având o carieră înfloritoare. Blondina este o prezentatoare de televiziune de mare succes, și un adevărat influencer în timp ce partenerul ei, Smiley are o carieră solidă în domeniul muzicii, ca și interpret, compozitor și producător.

Ca orice părinți responsabili, ei își doresc ce e mai bun pentru fiica lor, astfel că au decis să o inițieze. Cei doi o pregătesc pe micuța Joseph in pentru o carieră în domeniul muzical, astfel că printre jucăriile micuț ei să le găsesc unele care formează deja un mini studio.

Cum arată mini studioul lui Josephine

Puștoaica are clape, evident colorate în culorile curcubeului, și jucării care îi cântă, spre marea e bucurie. Așa cum Gina Pistol a dezvăluit zilele acestea micuța este absolut fascinata de muzică. Nici nu are cum să fie azi altfel având în vedere că încă din perioada în care se afla în burtica mamei ascultat cea mai bună muzică. Iar după ce a venit pe lume tăticul ei, grijuliu, i-a cântat întruna multe din piesele lui Smiley fiind cele care o liniște iau pe micuță.

Acum, Josephine este încântată de cântecelul broscuței Oac Oac, așa că ori de câte ori laude începe să danseze de mama focului, dând din funduleț. Blonda ei mămică și filmat-o în timpul unei astfel de reprezentații. Se vede clar că Josephine are urechea muzicală formată, astfel încât la auzul refrenului preferat începe să se miște ținând foarte corect ritmul.

Nici până acum însă, Gina Pistol și Smiley nu i-au arătat fetiței lor chipul pe rețelele de socializare. Decizia vedetelor este să îi păstreze micuțe intimitatea, până în momentul în care în cunoștință de cauză aceasta va cere singură să apară pe Facebook sau Instagram.

Sursa foto / video: Instagram