Exclusiv. Viață de vedetă. Ce face Gina Pistol înainte să plece la filmări, zilnic, nu v-ați fi imaginat niciodată

Exclusiv. Viață de vedetă. Ce face Gina Pistol înainte să plece la filmări, zilnic, nu v-ați fi imaginat niciodată
Când spunem „vedete” ne imaginăm, automat, o viață ușoară. Măcar cu bonă și ajutor la curățenie. Poate și în bucătărie. Sunt chestiuni minimale.

Dar nu toate vedetele au ajutoare din acestea în casă. Iar unele, cât sunt ele de sus în showbiz, ajung la „munca de jos” casnică, fără să clipească. V-ați întrebat vreodată cum e viața de casă a Ginei Pistol cu Smiley și cu mica Josephine?

Poate vă amintiți perioada în care Gina era însărcinată, iar casa lui Smiley era un șantier, „cuibul” fiind pregătit pentru primirea bebelușului. S-a renovat, atunci, tot. Iar Gina, care trecea prin toate tulburările hormonale pe care le întâmpină o viitoare mamă, încerca să-și consume energia și să dea o mâna de ajutor, trebăluind toată ziua. Ea a reamenajați studioul, a sortat cablurile, a făcut ordine în dressing.

Cum își începe Gina Pistol zilele, înainte să plece la filmări

După ce a născut, viața ei de femeie în casă pare că nu s-a schimbat foarte mult, după cum ne arată vedeta. Iubita lui Smiley a dezvăluit zilele acestea cu ce își ocupă timpul în fiecare dimineață înainte să plece la serviciu, adică la filmările din platoul emisiunii Chefi la cuțite. Așa cum știți pentru, pentru noul sezon, Gina Pistol este din nou în distribuția celebrei emisiuni. Ea este foarte ocupată cu filmările, și foarte solicitată. Vedeta nu se sfiește să povestească faptul că această muncă îi face plăcere, dar că o și obosește pe măsură.

Ca atare, rutina ei de mama în casă a avut de suferit. Dar cum lucrurile nu pot fi lăsate de izbeliște, e nevoie să se reorganizeze. Ceea ce a și făcut. Gina Pistol mărturisește că în fiecare dimineață se grăbește să strângă lucrurile din casă, să facă ordine, și să pună la spălat hainele. Cum fetița ei, Josephine, care tocmai a împlinit un an, este din ce în ce mai dinamică, ca orice copil de vârsta ei, murdărește zilnic foarte multe hăinuțe.

„Ce puteam eu să fac înainte să plec spre platou? Să mai bag o mașină la spălat! De când am început filmările, am un program foarte încărcat și abia mai reușesc să fac prin casă una, alta. Și, în fiecare dimineață, înainte să plec spre platou, ori bag la spălat ori mai fac una, alta prin casă. Azi m-am pus să spăl hăinuțele Josephinei”, a dezvăluit Gina Pistol.

Sursa foto: Instagram