Harlys Becerra învață românește, chiar se străduiește să scrie. Serile trecute, Lidia Buble s-a dus cu doi bărbați, singură.

După o săptămână petrecută pe meleaguri mioritice, cei doi amorezi au revenit la București unde se află aeroportul. Actorul spaniol trebuie să se întoarcă și acasă, în Spania, unde îl așteaptă onorarea contractelor sale.

După cum știți, acesta joacă cu mult succes în mai multe seriale spaniole, de televiziune. Unul dintre acestea, Vis a vis, este difuzat și în România, pe Netflix. Actorul în vârstă de 37 de ani are un succes de public nebun. Și nu e de mirare: e talentat, are un corp frumos lucrat la sală, e atrăgător și, cum am putut observa din postările lui și ale Lidiei Buble, știe să gătească precum un chef.

Harlys Becerra învață românește

De dragul iubitei sale, Harlys Becerra a început să învețe românește.  Zile la rând a dezmierdat-o pe Lidia Buble cu vorbe dulci. I-a spus „viața mea” și „prințesa mea frumoasă”, în spaniolă și engleză. Acum e gata să îi facă declarații de dragoste și în română.

Lidia a postat pe contul ei de Instagram o fotografie din timpul vacanței petrecute cu Harlys Becerra în Insulele Canare. Și-a arătat și tatuajul care e simbolul iubirii lor. Acesta arată ca o dată: „9.11”. „Call 9.11”  a scris Lidia alături de fotografie, iar replica iubitului ei a fost extraordinară. „Iuberea mea, 11 is here” a scris actorul.

Cine sunt bărbații la care a fugit Lidia după plecarea lui Harlys

Serile trecute, Lidia a dat fuguța către altă companie masculină. Ea și-a petrecut seara de vineri alături de doi bărbați.

Este vorba de Vlad Lucan, artistul cunoscut sub numele de scenă LuKone, care are o casă de producție muzicală și Alexandru Pelin. Probabil că pregătește un nou videoclip. Să sperăm că a avut inspirația insuflată de marea iubire și că va scoate un hit.

Sursa foto: Instagram