Exclusiv. E îndrăgostit până peste urechi! Harlys Becerra a dezvăluit fanilor cum o alintă pe Lidia Buble

Exclusiv. E îndrăgostit până peste urechi! Harlys Becerra a dezvăluit fanilor cum o alintă pe Lidia Buble
Lidia Buble își freacă mâinile de satisfacție, are un iubit nou, e super atrăgător, are o carieră de succes, iar familia ei l-a îndrăgit cu totul. Acesta a venit în vizită la iubita lui și, pentru că relația pare una foarte serioasă, artista noastră l-a dus la Deva și l-a prezentat familiei.

Harlys Becerra a dezvăluit fanilor cum o alintă pe Lidia Buble. Zilele trecute, cu toții am văzut cât de atent o dezmiardă acesta pe blondina lui, îi spune „Mia vida” ( n.r. trad. – viața mea). Printre altele, a relatat, pe contul său de Instagram, cum i-a confecționat Lidiei o pălărie aparte.

Una de care vedeta noastră nu s-a dezlipit pe durata celei de-a doua vacanțe în Spania, alături de iubitul său. Pălăria are prinse în ea inclusiv cristale, pentru armonizarea energetică. De asemenea, cei doi iubiți poartă, de câteva săptămâni, inele asemănătoare, cu cristale mari.

Harlys Becerra a dezvăluit fanilor cum o alintă pe iubita sa

Dacă e să facem o balanță între cuvintele de afecțiune pe care cei doi amorezi și le transmit în văzul lumii, public, pe conturile de socializare, actorul Harlys Becerra e categoric câștigător. Îndrăgostit maxim, acesta nu mai are nicio reținere să facă comentarii pline de emoji care probează dragostea pe care i-o poartă iubitei sale românce.

Luni, el și Lidia lui au vizitat Deva, pentru ca el să descopere locurile natale ale iubitei. A fost impresionat de cetatea Devei.  Lidia l-a dus să vadă și liceul sportiv unde a învățat ea înainte să devină mare vedetă.

Pentru plimbarea în compania iubitului celebru, Lidia Buble a optat pentru un outfit special. Ea și-a pus în cap o șapcă de la Christian Dior, și a accesorizat-o cu o poșetă, de la același brand. Încântată de cum s-a echipat, a postat două imagini pe internet. Iubitul ei nu s-a mai abținut și i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste de până acum.

Ca în melodie, ea e prințesa vieții lui. „I feel so lucky to have you in my life my beautiful princess” (n.r. trad. –  Mă simt atât de norocos să te am în viața mea, prințesă frumoasă), a scris actorul, alături de trei inimioare.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp