După o după-amiază și o noapte romantică în București, Lidia Buble a decis să își țină iubitul spaniol, de origine cubaneză, la Deva. Câteva zile. Ea l-a dus acasă și l-a prezentat familiei, ceea ce Răzvan Simion n-a avut curaj să facă.

Lidia l-a prezentat familiei pe Haelys Becerra, dar și cățelului ei, Bubbly, pe care l-a primit cadou, în anii trecuți, de la fostul ei iubit de cursă lungă, Răzvan. Cățelul s-a îndrăgostit automat de noul iubit al „mamei” lui și nu s-a mai dezlipit de el.

Lidia Buble își ține iubitul cubanez la Deva

După un week-end în sânul familiei, Lidia a decis să îi facă program special lui Harlys Becerra. Ea vrea să îi arate frumusețile patriei. Asta după ce și el, la a doua vacanță petrecută împreună, a dus-o să descopere frumusețile de pe  Insulele Canare, dar și la Toledo.

Luni, Lidia Buble și-a dus iubitul în vizită la Liceul Sportiv din Deva. Potrivit mai multor publicații, Lidia Buble a urmat cursurile Liceului Sportiv din Deva și a obținut o medie peste 6 la Bacalaureat. După liceu, Lidia a venit în București. Rebela familiei cu 10 copii din Deva a avut șansa vieții când Adi Sână, fostul membru al trupei Akcent, i-a simțit talentul și a lansat-o în lumea muzicii.

Harlys Becerra impresionat de Cetatea Devei

După ce duminică s-au plimbat călare prin împrejurimi, luni, Harlys Becerra a vizitat și cetatea Devei. Actorul a fost profund impresionat de cele văzute.

Harlys a făcut o postare în care le-a transmis fanilor săi și istoria pe scurt a locului. El a relatat că prima atestare a orașului natal al iubitei sale este din anul 1269. El chiar a scris că se așteaptă să descopere dragoni în cetate, și poate niște cranii ale foștilor prizonieri.