Exclusiv. Pe unul din masculii din familia Buble, Harlys Becerra l-a cucerit definitiv

Exclusiv. Pe unul din masculii din familia Buble, Harlys Becerra l-a cucerit definitiv
Zilele acestea Lidia Buble trăiește cele mai de preț clipe. Iubitul de care e super îndrăgostită a venit în România. I-a făcut program  și l-a prezentat familiei.

Cum au decurs întâlnirile cu capii familiei, nu știm, în detaliu, dar pe unul din masculii din familia Buble, Harlys Becerra l-a cucerit definitiv. El a ajuns în week-end în Hunedoara, acasă la părinții Lidiei Buble. Aici, iubitul artistei i-a cunoscut pe părinții Lidiei și pe numeroasele ei surori. Una din ele i-a și cântat actorului pe care deja l-a urmărit în serialul Vis a vis, difuzat de Netflix.

În patul Lidiei Buble

În prima, noapte de România, Harlys Becerra nu s-a abținut și a postat o fotografie din pat. Era fericit, peste poate, și asta se vede pe chipul lui.  În plus, își ține la curent fanii din toată lumea cu privire la excursia lui în România. El a etichetat cu numele țării fiecare loc în care a pășit.

Lidia l-a ținut o zi la București apoi l-a dus în Hunedoara, să îl prezinte părinților. După ce au înfruntat privirile scrutătoare și curiozitățile acestora, cei doi au fost să călărească. Așa cum, știm din ultima vacanță a Lidiei,  iubitului ei îi plac la nebunie caii și echitația.

Pe unul din masculii din familia Buble, Harlys Becerra l-a cucerit definitiv

Dar marele succes al actorului Harlys Becerra acasă la Lidia Buble a avut legătură cu unul din masculii familiei. Cei doi s-au conectat așa de bine încât au devenit practic de nedespărțit. Actorul nu și-a mai putut lua mâinile de pe Bubbly.

Cățelul alb este un pomeranian pe care l-a primit Lidia cadou de la fostul ei iubit, Răzvan Simion. După ce s-a despărțit de acesta și după ce s-a mutat de lângă el, și-a luat și cățelul, dar a decis să îl ducă la părinții ei, care au mai mult timp pentru a avea grijă de el.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp