Lidia Buble și actorul spaniol, Harlys Beccera, sunt acum un cuplu. Cântăreața a recunoscut totul și cei doi trăiesc o poveste de dragoste cu totul specială.

Cum o alintă iubitul cubanez pe Lidia Buble. A dat-o pe spate

Sunt oficial un cuplu, iar relația Lidiei Buble cu proaspătul partener o face să vadă viața cu alți ochi. Îndrăgostit lulea, cubanezul i-a făcut o surpriză uriașă cântăreței și a venit la București ca să o viziteze. Mai mult, pe contul de socializare, acesta o alintă Mi vida (viața mea), iar acest lucru spune multe despre relația celor doi. Lidia a fost extraordinar de entuziasmată de vizita primită și a postat imediat pe contul de socializare o imagine cu ei.

În prima zi în București, Harlys a fost cu Lidia și au văzut Palatul Parlamentului și au încheiat seara la un restaurant, împreună cu un prieten.

De ce nu-l vrea tatăl Lidiei

Lidia are însă o problemă. Ca și în cazul lui Răzvan Simion, cu care a avut o relație de cinci ani, tatăl vedetei nu vrea să aibă vreo legătură cu noul iubit. Drept urmare, refuză să-l cunoască. Potrivit informațiilor oferite de Impact, pastorul nu vede cu ochi buni nici această relație. El o ține sus și tare că în casa sa Lidia va veni cu un bărbat doar atunci când acesta va avea intenții serioase cu fiica lui și o va cere în căsătorie. Dar, cine știe, poate că de data asta Lidia și-a găsit norocul.

Vedeta le-a promis fanilor că le va spune cum s-a cunoscut cu actorul

Lidia însă își vede liniștită de iubirea ei, ba chiar le-a promis fanilor de pe Instagram că le va povesti la un moment dat cum l-a cunoscut pe actorul Harlys Becerra.

”Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea, trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă”, a recunoscut cântăreața pe contul său de Instagram.

Sursă foto: cancan, instagram