Se încing spiritele între Lidia Buble și Răzvan Simion

Se încing spiritele între Lidia Buble și Răzvan Simion
Cine credea că le-a anticipat pe toate, se înșală. Vă amintiți că Lidia Buble spunea că are încă sentimente pentru fostul ei iubit. E o declarație mai veche, dinaintea vacanțelor petrecute în Spania.

Se încing spiritele între Lidia Buble și Răzvan Simion. Asta după ce blondina și-a postat la InstaStory un selfie în care stă sprijinită de brațul actorului Harlys Becerra. Alături de acesta a petrecut ultimele două vacanțe din Spania, care au avut loc una după alta. Și ea și Becerra au distribuit imagini din aceelași locuri. Și fotografii în care își poartă unul altuia hainele.

Actorul defilează cu pălăria de soare a Lidiei Buble. În timp ce cântăreața l-a dezbrăcat pe cubanez pentru a-i îmbracă ea cămașa. S-a și fotografiat în ea și a distribuit fotografia. Zilele acestea cei doi nu mai sunt împreună. Actorul a rămas în Spania, Lidia a revenit în țară și a plecat, cu treabă, la Varșovia.

Se încing spiritele între Lidia Buble și Răzvan Simion?

Dar în orice face ține să amintească de cel pe care toată lumea îl arată cu degetul ca fiind noul ei iubit. Și căruia îi tot dă semnale.

Fostul iubit, Răzvan Simion, alături de care Lidia a petrecut șase ani de viață, a avut și el o primă reacție publică. Cel puțin așa poate fi interpretată. S-a fotografiat la masă, pe 13 septembrie și a scris alături: „13… e cu noroc”, scurt și la obiect.

Cuvintele acestea pot fi interpretate ca o ironie, desigur, dar și ca un mesaj cu subînțeles, având în vedere data ( 9.11) din postările Lidiei și ale lui Harlys, dar șoi fotografiile puse de fosta sa iubită din ziua precedentă. Aceasta s-a etalat pe Instagram îmbrăcată în cămașa celui care sigur îi este foarte bun prieten, Harlys Becerra.

În urma cu doar câteva zile, aflată în Ibiza, Lidia Buble a încărcat o fotografie în care chipul ei era acoperit de mâna unui bărbat, Harlys Becerra. Apoi a mai distribuit un scurt video în care aceeași mâna o hrănește. E mâna  masculină pe care a stat sprijinită la plajă. Nu pare cu ghinion, nici de 13, nici de… marți.