Exclusiv. Harlys Becerra îi dă insomnii Lidiei Buble. Mesaje în miez de noapte

Exclusiv. Harlys Becerra îi dă insomnii Lidiei Buble. Mesaje în miez de noapte
Semnele nu pot fi trecute  cu vederea, mai ales că, de săptămâni întregi, deja, sunt tot mai prezente. Toate duc spre același verdict, Lidia Buble pare să își fă găsit, în sfârșit, pereche. Și pare că e tot mai aproape momentul în care îl va prezenta oficial fanilor pe „fericitul câștigător”.

Harlys Becerra îi dă insomnii Lidiei Buble, iar mesajele transmise în miez de noapte vorbesc de la sine. După o nouă vacanță în Spania, în compania bărbatului, frumoasa cântăreață blondă a revenit acasă, pe plaiurile mioritice. Distanța fizică pare să îi dea bătăi de cap cântăreței. Dar nici bărbatul nu stă impasibil.

Harlys Becerra îi dă insomnii Lidiei Buble

Cunoscut actor spaniol de origine cubaneză, Harlys Becerra se bucură de un real succes și în rândul publicului din România, după ce un serial în care a jucat a fost difuzat inclusiv de Netflix. Este un bărbat frumos și atrăgător. Care are acum un mesaj teribil de emoționant. Pentru cine? E limpede pentru cine. Mai ales că în fotografia care însoțește mesajul apare piciorul lui, și cel delicat al femeii vizate.

„Hold and sit tight! Enjoy the view with me!. Do you feel what i feel? The best is on the way closer than you think. Now. Open your eyes and tell me what you see” a scris bărbatul alături de imagine. Adică: „Ține-te și stai bine! Bucură-te de priveliște cu mine! Simți ceea ce simt? Cele mai bune (lucruri) sunt pe drum ,mai aproape decât crezi. Acum. Deschide ochii și spune-mi ce vezi”.

Lidia Buble a găsit un braț pe care să se sprijine

Postarea vine la 2 ore distanță după ce Lidia a mărturist, pe Insta Story că are insomnie. Și nu poate să doarmă pentru că se gândește la cineva drag. Deducem asta din imaginea pe care a postat-o.

Pare din ultima vacanță spaniolă. Pe plajă, în costum de baie, Lidia Buble își sprijină mâinile de brațul masculin și zâmbește, pe sub ochelarii de soare, plin de subînțeles.

Sursa foto: Instagram