Exclusiv. Lidia  Buble și actorul Harlys Becerra nu se mai ascund

Exclusiv. Lidia  Buble și actorul Harlys Becerra nu se mai ascund
Este evident pentru toată lumea că Lidia Buble nu distribuie pe Instagram imagini din fosta vacanță. Ea este din nou în Spania, pe una din insulele Baleare, într-un peisaj fabulos.

Și, putem spune, într-o companie cât se poate de plăcută, pentru că, așa cum am observat, Lidia Buble și Harlys Becerra nu se mai ascund. Mai întâi, așa cum rețete și vedete a scris, cei doi au stat în același hotel de pe insulă. Acum au pornit în explorare. Serile sunt magice, se cântă  frumos. Imaginile distribuite pe InstaStory de cei doi se completează una pe alta, chiar dacă ei nu apar în filmări.

Au urmat plimbări cu decapotabila. Fiecare au pus imagini, separat, și se vede că sunt făcute în exact aceeași mașină. Au urmat și declarații spectaculoase din partea bărbatului. „Iată-mă aici! Încă o zi în această insulă magică! Fiecare zi este un cadou!”, scrie Harlys Becerra pe Instagram, unde. A distribuit o serie de imagini cu el ieșind din apa mării, în cămașă.

Lidia Buble i-a recompensat postarea cu un comentariu în formă de inimioară roșie, la care alți fani au comentat cu uimire și bucurie. Pe contul ei, Lidia s-a lăsat fotografiată topless. La postarea ei, Harlys, bineînțeles, a lăsat un comentariu. Apreciativ. Îi spune cât e de „bună” cu multe vocale. În spaniolă. Iar Lidia îi răspunde

Lidia  Buble și Harlys Becerra nu se mai ascund

Toate indiciile au dus spre ziua de azi. Cei doi, așa cum așteaptă toți fanii lor au așteptat ziua de azi pentru ceva. Lidia a etalat un tatuaj cu data de 9.11. iar Harlys a menționat-o în multe postări. Rămâne de văzut ce se întâmplă. Până atunci,  vă mai spunem că ieri au gătit împreună mâncare cu ceapă și roșii, după cum a dezvăluit Lidia Buble.

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Are o adevărată armată de fani. Comunitatea ei pe internet numără cu peste 1,3 milioane de urmăritori, numai pe contul de Instagram.

După ultima relație de lungă durată, cea cu Răzvan Simion, care a durat șase ani, Lidia Buble a dat impresia că nu a mai fost implicată în nicio relație. Oricum, nu într-una în legătură cu care să facă pasul și să iasă în public. Au fost, în trecutul ei, ieșiri la cine, vacanțe mai mult sau mai puțin misterioase.

Sau ținute provocatoare în care a ieșit din casă. De Halloween, de exemplu. Ori pozele, puse la Story cu detalii de lenjerie intimă. Totuși, nu s-a afișat cu nimeni. Acum, la ultima vacanță, a „scăpat” o fotografie cu brățara cubanezului alături de care, se pare, va urma un proiect important.

Sursa foto: Instagram