Lidia Buble trăiește momente de extaz absolut, Actorul spaniol n-a mai rezistat. Cineva foarte important pentru ea a ajuns în București. Vedeta nu își mai încape în piele de bucurie, a și distribuit primele imagini cu fericirea.
Cântăreața blondă e în al nouălea cer. Tot acolo a fost și săptâmânile trecute. Ea a petrecut mai multe săptămâni în Spania, alături de Harlys Becerra. Actorul spaniol e celebru și în România, după ce unul din cele mai îndrăgite seriale în care a jucat, Vis a vis, e difuzat de Netlix.

Actorul spaniol n-a mai rezistat

După două vacanțe de vis petrecute în compania actorului, a venit momentul mult așteptat. Harlys Becerra a ajuns, vineri seara, în București. Actorul nu e străin de capitala țării noastre.
După cum a distribuit pe rețelele sociale, are deja prieteni aici. Cu care s-a și văzut. Dar marea bucurie a fost întâlnirea cu Lidia lui.
Lidia a fost așa de bucuroasă de întâlnire, încât nu s-a abținut și a făcut public acest lucru pe contul ei de Instagram. Asta, după ce actorul i-a trimis o inimioară virtuală, pe o înregistrare cu Palatul Parlamentului.
Și-au luat și poartă inele la fel

Oamenii se logodesc sau își cumpără obiecte la fel când povestea de iubire devine serioasă. De aceea, la căsătorie se schimbă verighete asemănătoare.

Lidia Buble și Harlys Becerra și-au marcat și ei într-un anume fel iubirea. Cei doi poartă inele la fel. Nu sunt verighete, ci niște inele cu pietre mari semiprețioase, de cuarț probabil, ca să îi apere de rele și să le amplifice energiile pozitive. Lidia a început să poarte inelul exact după prima vacanță în Spania alături de actor. Iar în fotografiile postate de ei pe rețelele de socializare bijuteriile pot fi admirate pe degetele lor.

Sursa foto: Instagram