Exclusiv. Lidia Buble l-a aprins bine pe Harlys Becerra. Unde a dus-o actorul în Spania. Foto

Exclusiv. Lidia Buble l-a aprins bine pe Harlys Becerra. Unde a dus-o actorul în Spania. Foto
Devine din ce în ce mai evident faptul că Lidia Buble și Harlys Becerra sunt de nedespărțit. Cei doi sunt pentru a treia vacanță împreună, în ultima lună.

S-au întâlnit la Madrid, iar după câteva zile, au plecat împreună la Toledo, unde Harlys Becerra a prezentat-o pe Lidia Buble, public. El a și distribuit o imagine cu mențiunea „în familie”, în care apare la o masă, alături de mai multe persoane, strâns lipit de Lidia.

Blondina noastră radiază de fericire în toate imaginile distribuite de când este plecată din nou în Spania.

Suport pentru concurenta Asia Express

Actorul spaniol de origine cubaneză e foarte atent cu Lidia Buble. Înaintea premierei sezonului Asia Express, unde frumușica de Lidia a participat alături de cea mai frumoasă dintre surorile ei, Estera, a lansat un mesaj de susținere. Între timp, bărbatul nu contenește cu postările în care alege ca melodii de fundal piesele Lidiei. Ultima melodie distribuită e „Lacătul și femeia”.

Apoi, ca să nu mai existe niciun dubiu că Lidia și Harlys petrec tot timpul împreună, ea povestește, pe InstaStory, cât de mult au râs împreună vizionând Asia Express.

Harlys Becerra a prezentat-o pe Lidia Buble

La Toledo, Harlys și Lidia au parcurs un tur ghidat, pentru a descoperi frumusețile neștiute ale locului. Cu ocazia vizitei, actorul a prezentat-o pe blonda care-i ține companie, celor foarte apropiați. Ei au luat masa alături de alte cinci persoane. în imagine, cei doi stau alături, iar bărbatul o ține pe blondina noastră de după umeri.

Toată lumea zâmbește radios. „În familie” a fost mențiunea plasată strategic de actorul spaniol alături de imaginea cu pricina.

Dar să nu credeți că numai el are grijă să „documenteze” relația cu Lidia. Și Lidia Buble a postat imagini alături de el. Într-o astfel de postare stă culcată lângă el, și ne arată cât de fericită e. Fericirea și mulțumirea i se citesc pe față. Alături, cămașa neagră de jeans a lui Harlys.

Sursa foto: Instagram