Exclusiv. Cum a așteptat-o iubitul pe Lidia Buble în camera de hotel, la Madrid

Exclusiv. Cum a așteptat-o iubitul pe Lidia Buble în camera de hotel, la Madrid
Nu mai e niciun dubiu pentru nimeni, chiar dacă niciunul din ei nu a făcut încă anunțul cu subiect și predicat, fosta iubită a lui Răzvan Simion e îndrăgostită.

Iar sentimentele sunt reciproce, ba și mai și, și să vedeți cum a așteptat-o iubitul pe Lidia Buble în camera de hotel, la Madrid. Zilele trecute Lidia a luat avionul spre Varșovia. Acolo a  participat la un eveniment legat de telefoanele Huawei, ea fiind unul din ambasadorii brandului la noi în țară.

„Excursia” venea după o perioadă în care fosta iubită a lui Răzvan Simion a călătorit intens. Lidia a fost în vacanță în Ibiza, apoi s-a reîntors, pentru o săptămână pasională alături de un actor celebru. Din prima vacanță s-au tras primele speculații.

Au urmat câteva zile în țară, apoi Lidia a luat din nou avionul spre bărbat. Au urmat zile însorite, superbe, în Insulele Canare. Și câteva fotografii explicite. Una din ele cu ea odihnindu-și capul pe brațul iubitului.

Cum a așteptat-o iubitul pe Lidia Buble în camera de hotel

Nu prea pot sta deoparte unul de altul. Cât au fost separați și-au tot trimis inimioare. Inclusiv în public, Lidia Buble și Harlys Becerra. În week-end acesta a zburat la Madrid. Și s-a cazat la Radisson. Și, surpriză, cine a mai zburat la Madrid? Lidia Buble. Imediat după Varșovia. El i-a arătat, în văzul lumii, cum o așteaptă, în camera de hotel, cu desertul îndrăgostiților, căpșuni în ciocolată.

După ce a ajuns  în camera de hotel rezervată de celebrul actor, Lidia a confirmat, distribuind imagini cu exact „acei” căpșuni, de pe exact acea masă din camera de hotel a celui care nu  mai poate fi numit altfel decât iubitul ei.

buble

Au urmat imaginile bărbatului, după ce au mâncat din căpșuni, la două ore distanță.

Pe Harlys Becerra,  cunoscut actor spaniol de origine cubaneză, îl știți de pe Netflix. El joacă în seriale de televiziune cu mare priză la public, iar în weekend, când în România a început difuzarea Asia Express, a susținut-o public pe blondina lui, cu o postare încurajatoare cu inimioare.

Sursa foto: Instagram