Exclusiv. Nu se mai ascund. Lidia Buble și Harlys Becerra, declarații de amor de la distanță

Exclusiv. Nu se mai ascund. Lidia Buble și Harlys Becerra, declarații de amor de la distanță
Lidia s-a aflat zilele trecute la Varșovia, Harlys a rămas în Spania, și, din ceea ce au postat pe rețelele sociale se vede cât de mult își duc dorul.

După ce a apărut și prima fotografie foarte clară cu cei doi împreună, e clar că nu se mai ascund și apar primele declarații de amor la distanță între  Lidia Buble și Harlys Becerra. Bărbatul a dat tonul. În timp ce frumoasa blondină  schimba avioanele, ca să ajungă în capitala Poloniei, el era super romantic. „Se aproxima il viernes! And I miss you here!” ( Se apropie vinerea și îmi lipsești aici), a scris bărbatul  pe o fotografie aparte.

Declarații de amor la distanță între  Lidia Buble și Harlys Becerra

În imagine, Harlys poartă pălăria neagră împletită a Lidiei. Cea pe care vedeta noastră a etalat-o  aproape zilnic în periplul ei din ultima vacanță spaniolă. Semn că, așa cum cântă în melodia „Cămașa” a făcut un gest similar. I-a lăsat iubitului ceva din garderoba ei. Ca să se simtă „acasă! când va reveni în brațele lui. Pentru că nu mai e dubiu, asta s-a întâmplat.

Artist spaniol de origine cubaneză, Harlys Becerra e celebru inclusiv în România, unde un serial în care face un rol superb e difuzat de Netflix.

Melodii și imagini cu subînțeles

Cum transmiți unei cântărețe că te gândești la ea? Alegi o melodie. Nu neapărat din repertoriul ei, deși  inclusiv de acolo a ales deseori. Dar alegi una cu versuri care transmit gândurile tale. Pare că asta face Harlys Becerra.  Într-o altă imagine distribuită, versurile melodiei alese în fundal vorbesc de la sine.

Nici Lidia nu stă deoparte insensibilă. Ea tocmai a distribuit o fotografie cu umbrele lor.

Se vede cum îi stă în brațe celui despre care toată lumea spune că e în sfârșit înlocuitorul lui Răzvan Simion, adică protagonistul unei noi relații serioase, de lungă durată.

Lidia a iubit intens, a suferit, a dărâmat bariere, iar acum e fericită din nou. Ceea ce contează și pentru cariera ei artstică.

Sursa fot6o: Instagram