Exclusiv. Harlys Becerra l-a băgat în boală pe Răzvan Simion, Lidia nu-și mai încape în piele

Exclusiv. Harlys Becerra l-a băgat în boală pe Răzvan Simion, Lidia nu-și mai încape în piele
Telenovela iubirii Lidiei Buble continuă, marți, după cea atât ea, cât și iubitul ei, actor latin și de succes, au luat o pauză de rețelele sociale în urma crizei globale  suferită de Facebook și aplicațiile conexe.  Marți, și-au luat revanșa.

Lidia nu își mai încape în piele, Harlys Becerra l-a băgat în boală pe Răzvan Simion. Sfătuit sau nu  de ea, bărbatul pe care îl iubește s-a etalat în toată splendoarea lui pe Instagram. aranjat, la bustul gol, cu mușchii atent lucrați sa lasă, pătrățelele la vedere și un tors perfect epilat. Ce mai, numai bun să îți odihnești, tandru, capul pe el.

Nu e o poză nouă, făcută de Lidia, care, oricum, se bucură de „peisaj” oricând își dorește. E o fotografie mai veche, dar. Care a venit la fix să fie promovată azi.

Harlys Becerra l-a băgat în boală pe Răzvan Simion

În vârstă de 37 de ani, și măsurând 1,82 metri, Harlys Becerra, noul iubit al Lidiei Buble, este un actor spaniol de origine cubaneză cu mare priză la public. El poate fi admirat la televizor și în România, pe Netflix, unde se difuzează serialul spaniol Vis a vis în care joacă cu succes. Altfel, despre viața lui privată nu se știe mai nimic.

Practic până să apară Lidia în viața lui nu se cunoștea niciun fel de detaliu despre vreo altă iubită a lui Harlys Becerra. Maxim acesta a fost surprins în compania prietenilor săi, despre care presa spaniolă a relatat că mulți ar fi din comunitatea LGBT. Dar dincolo de asta este de la sine înțeles că bărbatul e foarte atent la modul în care arată. Pe lângă faptul că e frumos are grijă să-și menține corpul în bună formă fizică, atent sculptat în sala de forță.

Sursa foto: Instagram