Exclusiv. Iată cum își duce bătrânețile premierul Nicolae Văcăroiu, cu pensie de 19 mii de lei pe lună!

Exclusiv. Iată cum își duce bătrânețile premierul Nicolae Văcăroiu, cu pensie de 19 mii de lei pe lună!
Fostul premier Nicolae Văcăroiu, în vârstă de 76 de ani, este o apariție rară. Atât de puțin a fost văzut în ultimii ani, încât unii au uitat cine e, iar alții nici măcar nu au auzit de numele lui.

Însă Nicolae Văcăroiu nu o duce deloc rău, și nici nu se ascunde în umbră din vreo teamă sau rușine.

După ce a stat la cârma României, ca prim-ministru, președinte al Senatului, ca președinte interimar al României, apoi ca președinte al Curții de Conturi, Văcăroiu și-a asigurat bătrânețea cu o pensie de aproape 20 de mii de lei pe lună, conform stirilekanald.ro, bani cu care ar putea să viziteze, de la un cupon de pensie la altul, Maldivele sau alte insule exotice, la mii de kilometri depărtare.

La bugetul lunar al familie Văcăroiu se adaugă și pensia soției, Marilena Văcăroiu, care ia doar mărunțiș, comparativ cu fostul premier: 4.000 lei pe lună.
Și, în afară de bani, s-a mai ales cu ceva fostul premier? Da.

Iată că soarta l-a favorizat, iar septuagenarul se bucură și de o sănătate bună, deci de o viață lipsită de griji. Și, în general, fostul premier al lui Ion Iliescu este jovial, se salută cu lumea și îi pace să se plimbe pe jos.

Uneori, oamenii îl zăresc pe străzile din Centrul Capitalei, în zona Grădina Icoanei, unde își face plimbările obișnuite. Din păcate, puțini îl mai recunosc.

Însă luni, la prânz, Nicolae Văcăroiu a fost zărit și imortalizat de jurnalistul cu ștate vechi, corespondent de război, Cristian Botez. Cu masca la gură, dar cu fericire în ochi, fostul premier se pare că s-a bucurat de o plimbare în ultimele zile blânde ale toamnei.

Foto: CRISTIAN BOTEZ