Exclusiv. Imagini cu Mr. Pink în baie, în timp ce se spăla, au ajuns pe net. Video + Reacția Monicăi Gabor

Exclusiv. Imagini cu Mr. Pink în baie, în timp ce se spăla, au ajuns pe net. Video + Reacția Monicăi Gabor
Mr. Pink a plecat într-un turneu prin Europa și a ales să fie însoțit de sora Monicăi, Ramona Gabor, și de asociatul său, Sheeraz. Milionarul chinez a avut mai multe întâlniri de afaceri, unde a spart zeci sau poate chiar sute de mii de euro.

Mr. Pink a început anul bine. Plimbări prin Europa, mese pline de delicatese și cazări în hoteluri opulente. Milionarul chinez a ales să trăiască această experiență fără Monica Gabor, partenera cu care, potrivit zvonurilor, s-ar fi certat la cuțite.

Milionarul chinez a fost mână largă în Italia, cu sora Monicăi, oferindu-i o cină cum n-a mai primit niciodată. „Cumnata” lui Mr. Pink a fost răsfățată cu supă cu omizi și vin roșu în valoare de 10.000 de euro sticla. Nota de plată a fost fotografiată de cei doi, apoi bruneta s-a lăudat cu ea pe rețelele sociale. 38.000 de euro a plătit Pink pentru bucatele alese.

Exclusiv. Foto. Mr. Pink ia masa cu Ramona Gabor în Italia, fără Monica! Nota de plată e echivalentulul unui apartament!

Turneul lor prin Europa, unde promovează o afacere cu cryptomonede, s-a încheiat pentru Ramona. Sora Monicăi a revenit în Dubai, însă Mr. Pink încă mai mișună alături de partenerii de afaceri. Cel mai apropiat dintre ei, Sheeraz, l-a filmat pe milionar chiar în baia unui hotel de lux din Monte Carlo, în timp ce acesta se spăla.

„O, Mr. Pink!”, a exclamat bărbatul, în timp ce milionarul se spăla de zor la chiuvetă, îmbrăcat doar cu un halat.

[video width="720" height="1280" mp4="https://retetesivedete.ro/wp-content/uploads/2022/02/mr-pink-retete-si-vedete.mp4"][/video]

De partea celaltă a lumii, în SUA, Monica Gabor s-a reactivat pe rețelele sociale și a arătat că mănâncă sănătos – pozând o salată – alături de pisica ei. Judecând ultima imagine cu băcăuanca, putem spune că a slăbit considerabil.

Monica Gabor și-a făcut un selfie

Moni a revenit pe rețelele sociale după ce milionarul a început să apară tot mai des în postările asociaților, și chiar și ale surorii sale. Mr. Pink a publicat recent și un mesaj: „Nimic nu e permanent în viață”. Nevând nicio legătură cu afacerile sale, mesajul nu poate fi decât pentru iubita lui, sunt de părere fanii.

Obiceiuri noi. Moni mănâncă combinații inedite: salată de roșii cu spanac, mozarella și căpșuni! Poate așa se mănâncă în high life-ul hollywoodian…

Recomandarile noastre