Exclusiv. În ce condiții locuiește Mădălina Ghenea. Imaginile momentului, din interiorul casei, au devenit publice

Exclusiv. În ce condiții locuiește Mădălina Ghenea. Imaginile momentului, din interiorul casei, au devenit publice
Mădălina Ghenea a petrecut săptămâni întregi departe de casă. Ea s-a aflat în Malta, unde a filmat cel mai nou proiect cinematografic al ei, un thriller cu rechini și traficanți de droguri.

Pentru pelicula Deep Fear, Mădălina Ghenea  a trebuit să își obțină atestatul de scufundător, iar pe durata filmărilor a avut de îndurat condiții greu de imaginat. Ea a petrecut, zile la rând, ore în șir în apa rece ca sloiul. În film, Mădălina, care e protagonistă, îl are ca partener pe celebrul actor Ed Westwick, pe care îl știți din Gossip Girl.

Aseară, Mădălina Ghenea a ajuns, în sfârșit acasă. vedeta locuiește la Milano, cu fiica sa, Charlotte, care e de vârsta grădiniței. Mama ei o ajută, e și ea acolo.

Mădălina Ghenea ne arată în ce condiții locuiește

Numai o mamă știe ce greu e să stai departe de puiul tău drag. Revederea cu fiica sa a fost una de-a dreptul emoționantă. Fetița a așteptat-o pe frumoasa ei mămică pe treptele imobilului în care locuiește Mădălina Ghenea. Iar vedeta nu s-a putut abține și a filmat, în detaliu, revederea. Cu ocazia a fost una care l-a arătat tuturor fanilor Mădălina Ghenea care sunt condițiile în care locuiește aceasta.

Frumoasa actriță ocupă un apartament foarte spațios într-o clădire istorică din capitala modei italiene . în timp ce micuța șarlotă îi dansează ultimii pași de balet pe care i-a învățat, Mădălina Ghenea dezvăluie interiorul apartamentului său, decorat cu foarte mult bun gust și plin de opere de artă. Livingul casei este marcat de o masă imensă, cu un blat pe care fiica ei a exersat intens desenul și unde aceasta a pregătit pentru mama ei ultimele sale creații, jocuri de puzzle făcute cu personajele de animație preferate.

Mădălina Ghenea continuă filmările inclusiv în dormitorul fetiței, care și acesta conține opere de artă și piese de design alese cu foarte mult bun gust. Ceea ce urmează, având în vedere că Mădălina Ghenea va avea acum câteva zile libere, pentru a se odihni după filmările intensivă din Malta, va fi o excursie la mare, așa cum își dorește fiica ei.

Sursa foto – video: Instagram