Exclusiv. Mădălina Ghenea e cu Ed Westwick. Imaginile momentului

Exclusiv. Mădălina Ghenea e cu Ed Westwick. Imaginile momentului
Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbizul internațional. Frumusețea ei naturală dar și talentul de care dă dovadă îi aduc în permanență contracte peste comtracte.

În acest moment vedeta este implicată într-un proiect extrem de important. La scurt timp după ce a terminat munca la filmul House of Gucci, unde Mădălina Ghenea o interpretează pe Sofia Loren, divă cu care, de altfel, seamănă fizic foarte mult, frumoasa româncă este gata de filmare. Ea are rolul de protagonistă într-un film de acțiune care se anunță captivant. Va avea de-a face, conform scenariului, cu rechini periculoși dar și cu traficanți de droguri.

Mădălina Ghenea a plecat din Milano și a ajuns în Malta

Zilele acestea Mădălina Ghenea a ajuns în Malta. Ea a și anunțat faptul că va petrece aici următoarele luni. Motivul este faptul că filmul la care lucrează se filmează pe insulă. Zi după zi Mădălina Ghenea împărtășește fanilor ei imagini din timpul filmărilor, dar nu uită nici să arate cat de frumoasă este această mică și plină de istorie țară.

Pentru filmul la care lucrează Mădălina Ghenea a fost nevoită să își certifice e una din marile ei pasiuni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEEP FEAR (@deepfearmovie)

Vedeta este de-a dreptul obsedată de scufundări. Având în vedere că în film trebuie să filmeze mai multe scene subacvatice, actrița a parcurs cursuri de scuba diving și a obținut certificatul de scufundători profesionist.

„Deep Fear”, film cu decor exotic filmat în Malta

Mădălina Ghenea are rolul titluar în thrillerul de supraviețuire cu rechini „Deep Fear”. Filmul este regizat de Marcus Adams și implică un amestec de furtuni, traficanți de droguri și rechini tigru. Madalina Ghenea îl are ca partener pe Ed Westwick pe care îl știți din Gossip Girl. Potrovit presei de specialitate, „Deep Fear” este un „thriller de supraviețuire intens și visceral, cu acțiune captivantă pe tot parcursul”.

În film, Ghenea o va interpreta pe Naomi, o pasionată de sailing, care pleacă într-o excursie singură, cu iahtul său, pentru a-și întâlni iubitul, Jackson (Westwick) în Grenada. Dar liniștita ei navigație de trei zile la bordul iahtului The Serenity de 47 de picioare ia o întorsătură neașteptat de întunecată când o furtună o obligă să părăsească cursul trasat.

Ocolind o insulă nelocuită mărginită de recif, ea răspunde la un semnal de primejdie pentru a ajuta o navă care se scufundă, unde găsește trei supraviețuitori agățați de rămășițele distruse ale unei bărci. Evenimentele iau în curând o nouă întorsătură când se dovedește că supraviețuitorii sunt traficanți de droguri, care o obligă pe Naomi să se scufunde în corpul epavei scufundate pentru a recupera 850 de kilograme de cocaină, scrie Hollywood Reporter.

Mădălina Ghenea s-a pregătit șase luni pentru acest thriller, iar filmările care o vor ține departe de casa ei din Milano, vor dura două luni.

Sursa foto: Instagram