Exclusiv. Mădălina Ghenea, declarații de dragoste în public pentru un bărbat ținut la secret

Exclusiv. Mădălina Ghenea, declarații de dragoste în public pentru un bărbat ținut la secret
Frumoasa Mădălina Ghenea  și-a dat, luni, examenul de scufundător, iar acum poate să coboare în adâncuri ca un profesionist.

Lumea nu știe neapărat că Mădălina Ghenea are un frate. Pe cât e ea de vizibilă, pe atât de modest și retras trăiește Alin, fratele mai mare al acesteia. Este și el celebru, dar în zona de business. Recent a apărut pe coperta uneia din cele mai importante reviste de profil. Sora sa i-a scris de trei opri că îl iubește și a mai făcut o postare în care explică cât de important e fratele ei pentru ea.

Alin Ghenea este director comercial al unei companii de antrepriză generală, specia­lizată în design & build pentru spaţii de birouri. Fondată în anul 2019 de către 3 antreprenori români, compania a derulat, în mai puţin de doi ani de la înfiinţare, proiecte în valoare de peste 25 milioane de Euro, ajungând, un an mai târziu, la o cifră de afaceri de 14,3 milioane de euro.

Alin Ghenea este fratele mai mare al Mădălinei, între ei fiind o diferență de cinci ani. În 2013, când s-a căsătorit, frumoasa sa soră i-a fost alături. Nu și iubitul acesteia, din acea perioadă, un super star al cinematografiei mondiale. Chiar daca nu a fost prezent la nunta fratelui Madalinei Ghenea, Gerard Butler a ținut să respecte tradițiile românești și i-a trimis acestuia „darul”, un plic cu 10.000 de euro, după cum a scris presa în acel moment.

Mădălina a fost cea care a lămurit absența iubitului ei celebru de la importantul eveniment familial: acesta nu a dorit să eclipseze prin prezența sa, evenimentul lui Alin.

Cu ce se ocupă Alin Ghenea, fratele Mădălinei

„Un profesionist în vânzări automotivat, orientat spre rezultate, cu experiență în interioare comerciale. Abilitatea de a dezvolta relații de afaceri puternice, în timp ce căutați perspective creative pentru a se extinde și a oferi valoare în oportunități mai mari în beneficiul clientului și al companiei. Încrezător în desfășurarea afacerilor la un nivel superior prin utilizarea unei cunoștințe aprofundate în vânzarea și gestionarea afacerilor care necesită angajamente multiple. Proprietate, responsabilitate și respect…”, așa se prezintă Alin Ghenea pe Linkedin.

Acesata are un fiu și spune că e pasionat de „toate aspectele bunăstării, de la sănătatea mintală și fitness până la crearea de medii mai bune pentru a sprijini oamenii să atingă un echilibru între viața profesională și viața personală”.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre