Mădălina Ghenea a ajuns, din nou, la perfuzii. Frumoasa actriță vrea să se pună pe picioare

Mădălina Ghenea a ajuns, din nou, la perfuzii. Frumoasa actriță vrea să se pună pe picioare
Așa cum vă amintiți, Mădălina Ghenea o început anul la spital cu o serie de investigații, vedeta necesitând atenție din partea medicilor.

În ultimele zile vedeta ajuns în Dubai, unde filmează pentru cel mai nou proiect cinematografic în care este implicată. Totodată, luna trecută a avut nevoie de o investigație cu RMN.

După câteva zile de la testările medicale, vedeta a revenit în mediul online și a decis să răspundă întrebărilor puse de cei care o îndrăgesc, chiar dacă știa că acestea vor avea legătură și cu starea ei de sănătate. Întrebată cum se  mai simte, vedeta a răspuns simplu: „Să spunem că am fost și mai bine. Am fost bolnavă timp de 25 de zile, dar am încercat să zâmbesc în ciuda dezastrului”, a spus Mădălina Ghenea.

Ce face Mădălina Ghenea în Dubai

La începutul lunii februarie, vedeta a ajuns în Dubai, unde filmează cel mai recent proiect cinematografic în care e implicată. Ea este protagonista unui film cu rechini și traficanți de droguri. Acțiunea se petrece pe un iaht, dar presupune multe sesiuni de scufundări, ceea ce îi face mare plăcere Mădălinei Ghenea. Practicarea scufundărilor e una din marile pasiuni ale celebrei românce, după cum a mărturisit aceasta. În urmă câteva luni, ea a făcut scufundări în Mexic.

Cu ocazia filmărilor din Dubai, Mădălina Ghenea a avut șansa să își vadă visul cu ochii, și să îmbine, sub apă, două din marile pasiuni: scufundările și jocul de șah.

Dar, după atâta acțiune, și ore în șir de filmări obositoare, zilele acestea frumoasă româncă s-a lăsat din nou pe mâinile medicilor, pentru o intervenție menită să o mențină în formă, așa cum o știți. Mădălină Ghenea a ajuns la celebră clinică din Dubai, unde i s-a pus o perfuzie care să îi mențină corpul la cote maxime. Substanțele introduse în corpul Mădălinei, după cum mărturisește aceasta, sunt de natură să o detoxifieze, dar și să îi crească imunitatea și nivelul de energie.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre