Exclusiv. Mădălina Ghenea ascunde un secret: are probleme de sănătate. Ce se întâmpla acum cu frumoasa actriță

Exclusiv. Mădălina Ghenea ascunde un secret: are probleme de sănătate. Ce se întâmpla acum cu frumoasa actriță
Starea de sănătate a frumoasei actrițe originare din România nu e deloc confortabilă și bună. Mădălina Ghenea se confruntă cu grave probleme de sănătate.

Frumoasa Mădălina Ghenea a avut, aseară, o  sesiune de răspunsuri, aflându-se în dialog cu fanii săi, pe Instagram. Aceasta a vorbit despre starea ei de sănătate, dar și despre problemele conexe cu care se confruntă. Săptămâna trecută, celebra actriță  le-a transmis fanilor că o vreme va fi mai absentă de pe rețelele sociale, dat fiind că are probleme de sănătate. Ea a și postat o fotografie realizată într-un centru medical, înainte să fie supusă unui examen RMN.

După câteva zile de la investigație, vedeta a revenit în mediul online, și a decis să răspundă întrebărilor puse de cei care o îndrăgesc, chiar dacă știa că acestea vor avea legătură și cu starea ei de sănătate. Întrebată cum se  mai simte, vedeta a răspuns simplu: „să spunem că am fost și mai bine”.

Ea nu a intrat în detalii cu privire la suferința sa, dar a dat de înțeles că e foarte serios. „Am fost bolnavă timp de 25 de zile dar am încercat să zâmbesc în ciuda dezastrului”, a mai spus Mădălina Ghenea .

Mădălina Ghenea se plânge că a slăbit enorm din cauza bolii

În ultimul an Mădălina Ghenea a fost extrem, de solicitată cu mai multe proiecte. Ea a jucat în House of Gucci, celebrul film al lui Ridley Scott, în care o interpreta pe Sophia Loren. Asemănarea dintre cele două e de notorietate. Odată cu lansarea filmului au urmat o serie de angajamente de promovare, ca și participarea la festivaluri. În plus, Mădălina a mai avut și alte proiecte. Ea chiar povestea că sesiunea de diving dintr-o țară exotică a  însemnat foarte multă muncă și oboseală, nicidecum relaxare și distracție.

Luna aceasta, vedeta le transmitea fanilor că își dorește să se îngrașe puțin. Din cauza problemelor de sănătate, vedeta a continuat să slăbească.

„Din păcate, în ciuda faptului că am depus un mare efort în a câștiga greutate, acum cântăresc 66 kg. Am fost bolnavă timp de 25 de zile și am pierdut în greutate. Deci acum am 1,80 m și 66 kg. De asemenea nu pot să mă antrenez din cauza faptului că am fost bolnavă, deci nu sunt nici în formă fizică, dar voi face tot ce e mai bine ca să îmi reintru în formă”, a mai dezvăluit frumoasa româncă.