Exclusiv. Nu o să vă vină să credeți că Mădălina Ghenea mănâncă așa ceva  

Exclusiv. Nu o să vă vină să credeți că Mădălina Ghenea mănâncă așa ceva  
Pe Mădălina Ghenea o admiră o întreagă planetă cât e de frumoasă și suplă. Cu toată silueta ei impecabilă, vedeta are un mare secret.

Mădălina Ghenea are corp de fotomodel. Vedeta face mult sport și arată mereu impecabil. În perioada următoare planul Mădălinei este să se îngrașe! În timp ce alte vedete nu mai știu cum să scape cât mai repede de kilogramele acumulate de sărbători, frumoasa româncă vrea să mai pună „cărniță” pe ea.

Vedeta a recunoscut într-o discuție cu fanii ei câte kilograme are. Ea cântărește 61 de kilograme, iar în perioada următoare. „Am pus ceva greutate pe mine pentru viitorul meu proiect”, a dezvăluit actrița și modelul.

Ați credea că Mădălina Ghenea mănâncă doar hrană 100% sănătoasă, fără să apeleze niciodată la fast food. Dar nu e chiar așa. De altfel, frumoasa vedetă chiar glumește pe seama ei, având în vedere că îi plac foarte mult hamburgerii. „Cred în puterea unui burger” a menționat Mădălina Ghenea atunci când a fost chestionată asupra mâncării sănătoase pe care o consumă. Și nu a omis să posteze o fotografie provocatoare cu ea, într-o rochie foarte scurtă, cu picioarele pe masă, savurând un hamburger delicios.

Mădălina Ghenea iubește hamburgerii

Rețete și vedete a scris recent despre ce se întâmplă în organism de fiecare dată când mâncăm un hamburger. Cercetătorii americani au realizat un studiu concludent. Iar efectele sunt negative și surprinzătoare.

Astfel, la doar 10 minute după ce ai mâncat un Big Mac (un hamburger de la McDonald’s) glicemia atinge un nivel alarmant. La 30 de minute după ce ai mâncat începi să te deshidratezi. Și acum atenție: la 40 de minute după ce ai mâncat un Big Mac se instalează senzația de foame! Cât despre digestie, e nevoie de câteva zile, pentru a avea loc, mai exact, trei, citează doctorulzilei.ro din studiul american.

Mădălina Ghenea cu siguranță știe aceste lucruri și, chiar dacă adoră burgerii, nu face exces de ei. Nu ar avea cum să aibă silueta cu care se mândrește dacă s-ar hrăni numai cu fast-food. În plus, Mădălina are grijă să își crească fetița cât mai corect și sănătos posibil, iar în acest caz ea este primul exemplu.