Exclusiv. Mădălina Ghenea, în stare de șoc. Ce i-a făcut un bărbat necunoscut întrece orice așteptare

Exclusiv. Mădălina Ghenea, în stare de șoc. Ce i-a făcut un bărbat necunoscut întrece orice așteptare
Mădălina Ghenea e considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Statut pe care, spune ea, nu și-l asumă. Are parte de complimente, tot timpul. Iar profesioniștii din domeniul modellingului și al filmului o doresc în producțiile lor pentru că e, ea însăși, un profesionist adevărat.

Frumoasa Mădălina Ghenea este în stare de șoc, după ce a aflat ce i-a făcut un bărbat necunoscut. Cum am spus, e obișnuită cu complimentele, însă nu se aștepta să se ajungă aici. Plus că, ideea de a avea serenade în public e mai mult decât flatată, dar există limite. Sau ar trebui să existe.

Un artist german i-a dedicat un cântec. Nimic ieșit din comun, am putea spune. Doar că piesa poartă chiar numele  vedetei, în titlu. Mai mult, numele ei apare de 18 ori în versurile piesei. Mădălina Ghenea habar nu avea de una  ca asta. A aflat și ea, aseară, de la o fană, care a întrebat-o ce părere are despre melodie. Piesa îi aparține lui Michael Jacques Parker și a fost lansată în anul 2020. „Doamne, Dumnezeule!”, a fost reacția vedetei.

Cine este Michael Jacques Parker

„M-am îndrăgostit de frumusețea ta, Mădălina Ghenea (…), cred că ar trebui să fii toată a mea, da”, cântă artistul. Michael Jacques Parker este un tânăr rapper, compozitor și producător promițător, conform The Furter. „Cu cea mai recentă ofertă intitulată „My fault”, el demonstrează că este unul dintre acești artiști care creează fără efort cu diferite genuri muzicale, cum ar fi Hip-Hop, RnB și atingeri de elemente bântuitoare. E captivant”, scriu jurnaliștii.

„Am început să fac muzică crescând într-un mediu care a oferit întotdeauna muzică bună în jurul meu, mai ales datorită tatălui meu care este și cântăreț”, mărturisește tânărul artist. El spune că întotdeauna începe prin a compune un ritm al viitoarei piese, și apoi face versurile. Toate piesele lui au versurile semnate tot de el.

Michael Jacques Parker își prezintă piesele pe Spotyfy, Apple Music și pe alte canale. Are inclusiv cont pe YouTube cu 46 de abonați. Melodia dedicată Mădălinei Ghenea poate fi descărcată și de pe Amazon. Aceasta poate fi ascutată și aici.

Sursa foto: Instagram, YouTube