Exclusiv. Influencerele cu bebeluși dau internetul peste cap cu fotografii incendiare

Exclusiv. Influencerele cu bebeluși dau internetul peste cap cu fotografii incendiare
Au sute de mii, chiar și un milion de fani, și nu se sfiesc să își arate și cele mai intime părți din corpul lor. Acum sunt mămici, dar pudoarea nu a venit la pachet cu maternitatea. Au găsit însă un scop nobil în publicarea de fotografii incendiare.

Influencerele cu bebeluși s-au lansat într-o adevărată campanie de promovare în care nu se sfiesc să defileze cu sânii la vedere. Au postat fotografii în care își arată de-a dreptul sânii, imaginile apar pe feed dar și la story. Ce se întâmplă? La „pachet” apar și comentarii lungi.

Alăptatul în public devine din ce în ce mai promovat de către vedetele din showbiz-ul românesc. Cele mai cunoscute influencer-e din România au devenit mame și sunt adeptele alăptatului. Au și de unde, au și cu ce, bravo lor! Acum încearcă să îi convingă și pe alții.

Prima care a dat tonul a fost Alina Ceușan. E drept, Alina ne-a arătat la momentul respectiv și cum s-a dus să nască, ce make-up a purtat în timpul travaliului etc.

Alina Ceușan (foto) se mândrește foarte mult cu statutul de proaspătă mămică și nu ratează nicio ocazie să le arate fanilor că își ia noul rol în serios. La începutul toamnei, aceasta a postat pe rețelele de socializare o fotografie inedită, care o surprinde pe vedetă în timp ce își alăpta fiul. După ce Lili Sandu a publicat un filmuleț în care își hrănea copilul la sân, Alina Ceușan a decis să se alinieze trendului, așa că s-a arătat lumii într-un neglijeu de mătase, în timp ce își alăpta fiul, Rock Tișa.

Ipostaza emoționantă în care s-a fotografiat Alina Tănasă

Alina Tănasă (@fabmusealina) e ultima care a dat internetul peste cap cu ipostaza pe care a decis să o distribuie fanilor. ea stă în genunchi iar fiul ei se hrănește la sân.

Tânăra a mărturisit că a fost realizată această poză în timp lucra pentru o campanie publicitară. Ea a lansat un mesaj pertinent pentru necesitatea promovării alăptării. „La un moment dat Leon a vrut să mănânce și am oprit pozele pentru câteva minute. E o poză făcută pentru mine pe care nu credeam că o voi poștă. După câteva comentarii acide și acuzații pe diverse conturi am zis că nu voi mai vorbi și nu voi mai poștă despre alăptare sau naștere. (…)

În România doar 23% din proaspetele mămici alăptează până la 6 luni, iar după aceea procentul scade considerabil. Cred că avem nevoie de campanii cât mai multe care să promoveze alăptarea. Și de persoane care să NORMALIZEZE alăptarea. Suntem țara din Europa cu cel mai mic procent de alăptare și cel mai mare procent de cezariene. (…)

Și dacă mai spune cineva că e stupid că în 2020 vorbim despre cum naștem sau cum ne hrănim copiii vreau să spun că da, e nevoie să se vorbească despre asta. Că dacă tot învățăm în fiecare zi cum să ne dăm cu rimel și cu crema în 2020 atunci cred că trebuie să învățăm și cum putem să ne susținem și încuraja una pe altă. Vorbim de girl power și de women empowerment dar nu știm deloc să ne ajutăm una pe altă, să ne sprijinim, să ne respectăm.

Până nu o să învățăm asta feminismul nu va câștigă niciodată. Și în loc să îi spuneți unei mame care se chinuie să alăpteze și își dorește asta “Da-îi formulă că e foarte ok” mai bine i-ați da numărul unui consultant în lactație! Asta înseamnă women supporting women!!”, a scris Alina Tănasă (foto).

Sursa foto: Instagram

Cine e bărbatul care l-a „sifonat” pe Bodi la Poliție. Probele care l-au înfundat