Exclusiv. Învățați de la Smiley cum să aduceți vacanța la voi, dacă nu puteți pleca în vacanță!

Exclusiv. Învățați de la Smiley cum să aduceți vacanța la voi, dacă nu puteți pleca în vacanță!
Smiley, Gina Pistol și fiica lor, Josephine, au fost în prima lor vacanță exotică de anul acesta, la începutul anului. Ei i-au însoțit pe bunii lor prieteni, Delia și soțul ei.

După vacanța în Seychelles, Smiley pare să fi rămas cu dorința de a fi înconjurat de vegetație și de natură. Momentan, o vacanță nu intră în calcul, mai ales că partenera sa, Gina Pistol, e foarte ocupată cu filmările noului sezon al reality show-ului Chefi la cuțite. E așa ocupată, după cum a povestit, încât cu greu mai apucă să facă orice prin casă. Așa că pune rufele la spălat dimineața devreme, înainte să plece pe platourile de filmare.

Pe de altă parte, Smiley e și el ocupat cu proiectele muzicale. Însă, are timp să le arate fanilor „ponturi prin care să pară că sunt în vacanță, chiar de la birou”.

Sfaturile lui Smiley despre cum să pari în vacanță, la birou

În timp ce Gina Pistol își face timp să o învețe pe micuța Josephine ce sunete scot diverse animale domestice și sălbatice, Smiley le arată fanilor, cum să își facă fotografii ca să pară că se relaxează în cea mai însorită vacanță.

E nevoie de lumină bună, de o plantă de birou, preferabil cu frunze lungi, cât mai exotice, și, bineînțeles, de un prieten, care să țină planta, astfel încât aceasta să lase umbre artistice. Mai multe detalii aflați urmărind clipul postat de artist pe conturile sale de pe rețelele sociale.

@smiley_omul Ar fi bine sub un palmier 🌴 #Smiley #samifievara #TheWorldNeeds ♬ Sa-mi fie vara – Smiley

Smiley profită de orice ocazie pentru a-și promova muzica. În această perioadă el le reamintește fanilor de o melodie lansată în urmă cu patru ani, „Vine vara”. Este și el, drept dovadă, cu gândul la vacanță, ca noi toți. Nici el, nici Gina Pistol nu au dezvăluit însă planurile pentru vacanța de vară. Probabil, ca și în anul trecut, vor profita de autostradă, pentru a petrece măcar câteva weekend-uri pe malul Mării Negre. Pe de altă parte, prietenia cu delia, care, se știe, este o obsedată de călătorii, la arată la orizont, Ginei și lui Smiley, cel puțin ponturi pentru vacanțe de vis.