Exclusiv. Lavinia Pîrva a transformat casa lui Bănică înainte de sărbători

Exclusiv. Lavinia Pîrva a transformat casa lui Bănică înainte de sărbători
Tată de trei copii, unul mai frumos ca altul, nu există bărbat mai fericit decât Ștefan Bănică. Artistul are alături o frumusețe de parteneră, care i l-a dăruit pe mezin, iar acum îi face o surpriză mare.

Lavinia Pîrva a transformat casa lui Bănică înainte de sărbători. Vedeta a decis că e momentul să umple de magie casa lor, mai ales că bucuria fiului lor în prejma Crăciunului e mare și plină de emoții.

Ştefan Bănică s-a căsătorit în secret cu Lavinia Pârva, în toamna lui 2017, în Bulgaria. Viața li s-a schimbat radical după ce a venit pe lume micuțul Alexandru. Ștefan Bănică și Lavinia Pârva sunt împliniți, însă bruneta recunoaște că nu este ușor să crești un copil.

Lavinia Pîrva povestește despre provocarea de a fi mamă

„Mă mai întâlnesc cu mame prin parc cu copii și mă uit la ele și mă întreb: «Cum puteți să faceți asta?». Mă uit la copilul meu… cum ar fi să am doi ca el? Este foarte greu, recunosc, nu vreau să fiu ipocrită. Dar niciodată nu am fost atât de fericită. Niciodată nu am fost atât de obosită și totodată atât de fericită.

Mama m-a ajutat de când s-a născut Alexandru, dar ea mai pleacă, mai are și ea problemele ei. Nu am vrut bonă, am vrut să fiu mamă cu normă întreagă. Mi-am dorit enorm să fiu alături de el în fiecare etapă a vieții lui.

Sunt foarte mândră că acum copilul are 2 ani și jumătate și am reușit să îl cresc singură. Am mai plecat cu el la drum, dar nu știi niciodată dacă o să fie cuminte sau o să aibă o criză”, a dezvăluit Lavinia Pârva la Teo show, toamna aceasta.

Soția lui bănică a transformat casa, pentru Crăciun

Alexandru a împlinit 2 ani vara aceasta. E un puști absolut adorabil, care acum îl așteaptă pe Moș Crăciun. Mami și tati i-au explicat că trebuie să fie cuminte, pentru a primit cadourile dorite.

În plus, Lavinia Pîrva a pregătit toată casa pentru momentul din 24 decembrie.  Bradul e împodobit, dar există o multitudine de decorațiuni  care luminează, distribuite în toată casa lui Bănică. Mai mult, cei doi părinți au adus și un imens Moș Crăciun de jucărie, spre încântarea lui Alexandru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial)

Sursa foto: Instagram