Exclusiv. Lidia Buble a „evadat” și a avut parte de o surpriză colosală

Exclusiv. Lidia Buble a „evadat” și a avut parte de o surpriză colosală
Savurează fiecare clipă și se bucură de tot ce îi oferă viața. Cam așa stau lucrurile cu Lidia Buble. Zilele acestea a evadat din București.

Lidia Buble a plecat, la luni distanță, pe urmele lui Răzvan Simion. Ea vizitează Istanbulul și petrece pe malul Bosforului. Aparent cu o prietenă, a cărei aniversare și este.  Diva blondă s-a fotografiat cu Bosforul în spate.

Seara și-au petrecut-o, fetele, pe terasa unuia din cele mai iubite restaurante din Istanbul, Sunset grill &Bar. Da, vă amintiți bine, e cel despre care scria și Bianca Drăgușanu că e localul ei preferat, asta după ce a simulat un city-break cu Alex Bodi în urma bătăii pe care a încasat-o, în două reprize.

Surpriză de proporții pentru Lidia Buble

Restaurantul oferă un meniu fabulos, o priveliște absolut impresionantă, dar toate acestea au pălit în fața surprizei de proporții care i-a fost dată Lidiei Buble să o trăiască acolo.

În timp ce lua masa, muzica ambientală a ajuns la piesele ei. „Cu ochii ăia verzi” a răsunat peste tot localul, spre bucuria Lidiei care e, după cum vedem, în topul preferințelor turcilor, la ei acasă.

Escapadă după un program foarte încărcat

Excursia în Turcia vine după ce cântăreața a avut un program destul de încărcat în ultima perioadă. Printre altele, a avut de rezolvat acte, drept pentru a care s-a aflat mai multe zile în sânul familiei, în Deva. De asemenea, a mers cam dezbrăcată, la o petrecere de Halloween, și a continuat promovarea noii sale piese, „Vino, du-te” pe care a lansat-o împreună cu trupa Vunk.

Și, în plus, este în plin proces de ștergere a tatuajului cu coroană pe care și l-a făcut în zona lombară la începutul relației cu Răzvan Simion.

Sursa foto: Instagram

Secretul Andreei Berecleanu. Fiica ei e de o frumusețe rară. Unde o „ascunde” mama