Exclusiv. Lidia Buble ne arată care e visul oricărei fete. Dani Oțil a avut un cuvânt de spus

Exclusiv. Lidia Buble ne arată care e visul oricărei fete. Dani Oțil a avut un cuvânt de spus
Zilele trecute, iubitul ei spaniol, punea din nou piesele lui ca temă muzicală la story-urile de pe Instagram, semn că îi duce dorul. Cei doi nu s-au mai văzut, fizic, de săptămâni bune, fiind despărțiți, fiecare în țara lui, cu treabă.

Departe de iubitul ei, despre care spunea că i-a pus Dumnezeu mâna-n cap de i l-a scos în cale, Lidia Buble ne arată care e visul oricărei fete. Dar și faptul că acel vis e pe degetul ei. O fi pe bune, o fi însemnând ceva clar, sau e doar un mod de purtare al inelului, asta doar Lidia Buble știe. Ea însă a pus o inimioară și o afirmație, alături, după cum puteți vedea în imagine.

Dincolo de interpretările posibile, inelul chiar e o frumusețe de bijuterie, plină de pietre prețioase.

Lidia Buble a primit deja inelul de la Harlys Becerra

Cântăreața blondă are, din timpul ultimei vacanțe în Spania, un inel pe care l-a primit  de la iubitul său. Acesta conține un cristal mare. Și actorul poartă un inel similar, pesemne pentru echilibrarea energiilor. Tot el i-a confecționat Lidiei o pălărie, să o apere de soare, pe care a prins, de asemenea, un cristal. Toate aceste semne ne arată faptul că îndrăgitul actor spaniol de origine cubaneză e foarte atent să fie în armonie cu universul.

Ce se întâmplă, zilele astea, cu Lidia și iubitul ei

Zielele acestea, Harlys Becerra se află la Madrid, în timp ce Lidia lucrează intens la un proiect de promovare a unui brand cunoscut de telefonie, în București. Pentru asta ea a trecut, ieri, prin mâinile make-up artiștilor și ale hairstiliștilor, care au aranjat-o pentru o ședință foto realizată de unul dintre cei mai buni în domeniul. „I’m a Barbie girl in a Barbie world” (n.r. – Sunt o fată Barbie într-o lume Barbie) – a scris Lidia Buble, alături de o imagine în care poartă un blazer de culoare roz.

Dani Oțil a avut un cuvânt de spus

Invitat în podcastul lui Speak, Dani Oțil a abordat și subiectul Lidia Buble, fosta iubită a prietenului său Răzvan Simion. În intervenția lui i-a și găsit actorului cu care se iubește acum Lidia un apelativ. Prezentatorul tv a spus că, de-a lungul timpului, a citit în presă multe subiecte despre persoanele publice care au primit anumite apelative. De data aceasta a încercat și el unul pentru actorul spaniol de origine cubaneză Harlys Becerra.

”Și acum, Lidia Buble cum e cu ăsta? Cu ăsta… cu cubanezul? N-ați văzut? Acum este frumușelul cu barbă. Ăsta! Cine-i, mă, ăla, Frumușelul cu barbă? Acum, sincer!”, a spus Dani Oțil în podcast-ul lui Speak.

Așadar, Frumușelul cu barbă va fi definitiv porecla actualului iubit al Lidiei Buble

Cine este Harlys Becerra

Harlys Becerra s-a născut pe 11 iunie 1984, în Cuba. Presupusul iubit al Lidiei Buble este un bărbat înalt și musculos, acesta avînd o înălțime de 1.82 metri. Așa cum am mai scris, actorul este cunoscut pentru aparițiile sale în producții difuzate pe Netflix, precum: ””Vis a vis”, ”Bounty Hunters ”, ”Rețeaua Cubaneză”, ”A opta victimă”.

Sursa foto: Instagram