Exclusiv. Lidia Buble și Harlys Becerra se răsfață sub palmieri, pe plajă

Exclusiv. Lidia Buble și Harlys Becerra se răsfață sub palmieri, pe plajă
Pentru Lidia Buble anul nou a început exotic, după ce a cântat în noaptea de Revelion, și după ce vizita în sânul familiei i-au adus două kilograme în plus pe burtică. Lidia Buble a plecat departe de țară.

Se pare că aceasta s-ar fi reconectat și cu fostul iubit, cubanez, actorul Harlys Becerra. Bărbatul se află de mai bine de o lună în Cuba natală, unde și-a reîntâlnit părinții și s-a bucurat de îmbrățișările mamei, dar și de plajele însorite. Lidia Buble a ajuns și ea la palmieri și nisip fin. Deja ne arată cum se răsfață bând lapte de cocos proaspăt și purtând costume de baie minimaliste, ca să aibă cât mai puține locuri necuprinse de soare, pe trup.

Lidia Buble, dezbrăcată sub palmieri

„Deci sunt în disperare, nu mai pot. De două zile încerc să slăbesc și să scap de toate prăjiturile pe care le-am pus pe mine de Crăciun (…) Vreau două kilograme, nu mai mult. Îmi aduc aminte de fiecare prăjitură în parte pe care am mâncat-o acasă la mami la Deva, deci regret”, a spus Lidia Buble pe InstaStory, înainte să plece în vacanță.

Ea  nu vrea să arate locația în care se află, tot ce a „scăpat” a fost o imagine din avion cu o insulă exotică ce poate fi în regiunea Caraibe.

În Caraibe se află și Harlys Becerra, iar asta o știm cu siguranță, pentru că bărbatul a menționat acest lucru.

Vacanțe exotice pentru Lidia și Harlys

Lidia Buble și Harlys Becerra s-au cuplat vara trecută, în Spania, după care au urmat mai multe vacanțe împreună. Unele au fost în Spania, la plajă, alta în România, când actorul a venit să îi cunoască Lidiei familia și prietenii. Paradoxal, nu la foarte mult timp după vizita din toamnă, cei doi au părut că nu se mai caută și nu s-au mai urmărit pe rețelele sociale. „Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru”, a spus Lidia Buble într-o emisiune TV.

Vizita cubanezului a fost una din cele mai romantice aventuri de care a avut parte Lidia. Ea, de altfel, spunea că i-a pus „Dumnezeu mâna în cap” când l-a cunoscut pe Harlys.

Potrivit Playtech, zilele acestea Lidia Buble i-ar fi cunoscut și pe părinții actorului. Deocamdată, artista nu a pus nicio fotografie cu ei.