Exclusiv. Lino Golden nu trăiește pe picior mare. Fiica Andreei Esca, da

Exclusiv. Lino Golden nu trăiește pe picior mare. Fiica Andreei Esca, da
Când ajungă să dai prețul unui apartament numai pe pantofi sport, e greu să mai fi cu picioarele pe pământ. Velea i-a reproșat lui Lino Golden că „pentru cifre, lingi unde ai scuipat”. Adevărul e că, sub oblăduirea lui, tânărul a ajuns să aibă succes și bani.

Radu Cârstea, căci acesta e numele real al lui Lino Golden, este și acționar la două societăți comerciale care au legătură cu activitatea sa muzicală. „Lino Golden Music SRL” a fost înființată acum doi ani. Obiectul de activitate e „interpretare artistică”. Nu are angajați.

În primul an, compania a avut o cifră de afaceri de peste 30.000 de euro și un profit de peste 26.000 de euro. mai avea și peste 9.000 de euro datorii. Anul trecut, „băiatul de aur” a înființat și „Booking Lino Golden SRL”, unde artistul mai are un asociat.

A dat lovitura cu melodia „Dau Moda”, în care cântă împreună cu Velea și Jador. Nu este singurul hit din care încasează. În plus, a început de mult timp să fie curtat de televiziuni, astfel că în cont i-au tot intrat bani.

Vara lui 2019 l-a prins la volanul noii sale mașini. El și-a vândut mașina Porsche, cu 20.000 de mii de euro, apoi si-a luat un Mercedes C Cabrio, care costa 55.000 de euro varianta fără opțiuni.

Pe ce a cheltuit Lino Golden valoarea unui apartament

Iar dacă mașină are, și mai avea și mulți, mulți bani, Lino a continuat să investească. În pantofi. Pantofi de sport, sneakers. Are o colecție impresionantă, cu care se mândrește și despre care nu se sfiește să spună că valorează cât un apartament: 50.000 de euro. Conform psihologilor, achiziția unui obiect în exces are legătură cu o siguranţa de sine scăzută.

Recent, Lino Golden și-a prezentat colecția impresionantă și colorată de pantofi de sport. „Nu am scos toți, pentru că mai aveam nevoie de un living și de câteva ore. După cum se vede, în momentul acesta, preferatele mele sunt șosetele de la Balenciaga. După cum se vede, sunt purtați, jegoși”, a spus arătând perechea de skneakers preferată.

Apoi s-a lăudat cu o pereche de Yeezy Boost 750, care costă 905 dolari. Zice că i-au plăcut când nu și-i permitea, apoi, după ce a reușit să îi cumpere „nu i-am purtat decât de două ori”.

Sfat pentru fani: „Nu trebuie să vă lipsească din garderobă…”

„Sunt sneaker head, îmi plac adidașii, sunt disperat după ei, doar că uneori nu sunt așa atent la nume”, a explicat artistul. Are două perechi verde neon, una de la Versace și alta de la Balenciaga (Triple S). De la Versace are șase perechi de pantofi sport. Unii pe gleznă „sunt bombă”, mai spune artistul. De la Off-White are două perechi de Odsy pe care a dat peste 630 de dolari, pentru fiecare.

„Un clasic care nu trebuie să vă lipsească din garderobă sunt cei de la Margiela (n.r. Maison Margiela. Și Lidia Buble e fana unor pantofi ai acestei case de modă, ea preferând botinele Tabi, așa cum Rețete și vedete a scris aici)”, spune Lino. Doar că perechea costă peste 700 de dolari, o sumă la care mulți dintre fanii lui doar visează să o încaseze după o lună de muncă.

Lino Golden trăiește pe picior mare? Nici chiar așa

Cât credeți că poartă la picior Lino Golden? Nici pe departe un număr mare. Îl bate iubita prietenului lui „ de aur” Mario Fresh. „Port 40 – 41, dacă vreți să-mi faceți un cadou nu mă supăr”, a recunoscut cântărețul.

El mărturisește că nu avaut tot timpul bani ca să își cumpere încălțări, așa că era tare grijuliu cu fiecare pereche: „Când nu aveam bani îmi era milă de ei, dacă îi port mi se părea că îi murdăresc. Cei de la Prada i-am încălțat o singură dată, în pandemie, când am coborât din bloc să fac o poză cu ei. (…) Mai îmi plac foarte mult aceștia Nike Drunk Low, verzi. Pe aceștia i-am trade-uit cu Alexia Eram, i-am dat o pereche de Balenciaga vișinii”.

Sursa foto: YouTube, Instagram

Cât de tare a traumatizat-o Petre Roman pe fiica sa, Oana, în copilărie. Pedeapsa cu debaraua