Exclusiv. Mădălina Ghenea e obsedată de aceste două activități. Combinația lor e neobișnuită

Exclusiv. Mădălina Ghenea e obsedată de aceste două activități. Combinația lor e neobișnuită
Mădălina Ghenea este considerată, pe drept, una din cele mai frumoase femei din lume. Asemănarea ei cu Sophia Loren e evidentă, și o ajută în carieră. E model și actriță de succes.

E de notorietate replica din filmul Youth al lui Paolo Sorentino, în care Ghenea, goală, trece prin fața a doi bărbați în vârstă. Unul întreabă cine este, iar celălalt răspunde: „Dumnezeu”.

Ideea e simplă: chiar dacă nu vorbește (mai deloc) în ultimele filme în care a apărut, Mădălina Ghenea impresionează cu alura sa. Așa apare în rolul Sophiei Loren, în House of Gucci, la brațul lui Al Pacino, alături de Lady Gaga și restul celebrei distribuții.

Despre acest film vă dăm o informație prospătă. Au fost făcute, marți, nominalizările pentru premiile Oscar. Lady Gaga nu a trecut bariera, spre surprinderea și dezamăgirea fanilor. A fost nominalizat însă stilistul și prietenul ei Frederic Aspiras. Lady Gaga a transmis prin Instagram mesaje de felicitare atât pentru Frederic cât și pentru ceilalți nominalizați. Gala Oscar va avea loc pe 27 martie.

Dincolo de stereotipurile despre frumusețea feminine, Mădălina Ghenea e ceva special. Stabilită din 1998 la Milano, Mădălina Ghenea vorbește șase limbi străine. „Am în­­văţat italiana din desenele animate pe ca­­re le vedeam acasă, pe Canale 5, împreu-nă cu fratele meu. Studiasem latina la şcoală, aşa că baza o aveam. După prima lună, puteam deja să port o conver­saţie.

În afară de română şi i­­­­ta­­liană, ştiu fran­ceză, engleză, spa­niolă şi japoneză. Mă descurc oriunde aş merge”, a mai măr­­turisit ea pentru Libertatea. De altfel, Mădălina își învață și fiica să vorbească limbi străine, conștientă că acestea o vor ajuta mult în viitor, indiferent de cariera spre care se va orienta.

Mădălina Ghenea e obsedată de aceste două sporturi

Dar dincolo de  inteligența cu care învață, rapid, limbile străine, Mădălina Ghenea se poate lăuda cu alte pasiuni extrem de interesante. Ei îi plac sporturile. Cele fizice, dar și marele sport al minții. Marea ei pasiune, de fapt, e șahul. Și, mai nou, adoră să facă scufundări. Zilele acestea, aflată în Dubai, unde filmează pentru un nou proiect cinematografic, frumoasa româncă a mărturisit cum se împacă cele două mari pasiuni ale ei: scuba diving și șah.

După cum se vede, se împacă perfect.  Mădălina Ghenea a avut parte de o partidă de șah subacvatică. Iar ea a imortalizat momentul și a dezvăluit fanilor „cele două  hobby-uri preferate”.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre