Exclusiv. Mădălina Ghenea vrea un frățior pentru fiica ei. Cum s-a gândit să facă

Exclusiv. Mădălina Ghenea vrea un frățior pentru fiica ei. Cum s-a gândit să facă
Cea mai frumoasă româncă din lume  își mai dorește un copil. Nu e în nicio relație în acest moment, dar acest lucru nu reprezintă un impediment.

Mădălina Ghenea a mărturisit, seara trecută, că vrea un frățior pentru fiica ei și că e singură în acest moment, că nu e logodită. Fanii ei îi spun că e cea mai frumoasă femeie din lume. Vedeta  a avut o sesiune de dialog cu fanii, pe Instagram, în care a dezvăluit o serie de lucruri neștiute despre ea. De exemplu, că nu poartă extensii de păr, că nici nu le suportă. Sau că, deși e foarte înaltă, poartă măsura 39 la pantofi și cântărește 58 de kilograme.

Exclusiv. Mădălina Ghenea a ajuns la spital  și a rămas peste noapte

Frumoasa româncă e mama unei fetițe, Charlotte, care e de vârsta grădiniței. Tatăl micuței e omul de afaceri Matei Stratan, în prezent iubitul Andreei Raicu. Relația dintre el și Mădălina Ghenea nu a mers, iar diva s-a mutat înapoi la Milano, acolo unde lucrează. Ea e model cunoscut în întreaga lume și actriță apreciată.

Relația cu Zaniolo continuă?

Recent, presa mondenă italiană a dat ca sigură relația dintre românca de 33 de ani și fotbalistul Nicolo Zaniolo, de la AS Roma, considerat noua stea a fotbalului italian. Totul a pornit de la o postare a tânărului în care întreba, public, dacă o poate săruta o zi întreagă. Iar  românca l-a întrebat „Tu ce crezi?”. Ulterior, au negat relația.

Tânărul are 21 de ani și, acum e bolnav de COVID-19. La începutul săptămânii acesta a continuat flirtul cu Mădălina Ghenea. Mijlocașul cu o cotă de 45 de milioane de euro a postat, pe Instagram, cântecul giallorossilor, „Completamente”, iar la descriere, Zaniolo a scris „Miss M”, cu referire la Mădălina. Ea a  distribuit postare pe care, la scurt timp, Zaniolo a șters-o.

Mădălina Ghenea vrea un frățior pentru fiica ei

La începutul săptămânii, Mădălina Ghenea a fost cu fetița ei la spital. Micuța a avut niște probleme de sănătate și a trebuit să petreacă noaptea acolo, fiindu-i administrată și o perfuzie.

Ieri, focoasa româncă a fost întrebată dacă își dorește încă un copil. ”Mi-ar plăcea un frățior pentru Charlotte”, a spus Mădălina Ghenea, precizând că „vreau să adopt. Vom vedea”.

Sursa foto: Instagram

Ivanka Trump, comparată cu Maria Antoaneta. Ce a făcut ”Prima fiică”

Recomandarile noastre