Exclusiv. Madonna e obsedată de aceste sandale, trece peste orice etichetă ca să le încalțe

Exclusiv. Madonna e obsedată de aceste sandale, trece peste orice etichetă ca să le încalțe
De o vreme, regina muzicii pop a făcut o obsesie pentru o anume pereche de sandale. Insistă să le poarte peste tot.

Să facem un exercițiu de imaginație. Când suntem invitați la o nuntă, cu toții ne gândim la niște haine noi pe care să le purtăm.  Vorba de outfit complet, cu pantofi noi incluși. De obicei. Adică „nu s face” să mergi la o nuntă fără haine noi, ai arăta… sărac. Cel puțin așa e gândirea colectivă. Nu e ceva specific României, e valabil în toată lumea. La fel cum se pregătesc cu ținute noi pentru covorul roșu al diverselor gale, la fel au grijă să aibă ținute noi la evenimentele și nunțile la care participă, toate vedetele. Mai puțin Madonna.

Madonna a pupat-o din nou pe gură pe Britney

Prietenă bună cu Britney Spears, Madonna a fost invitată la petrecerea intimă ocazionată de căsătoria  acesteia cu iubitul ei, antrenor de fitness și actor cu vise mari. Cele două au și rememorat, pentru rețelele sociale, momentul sărutului dintre ele de acum mulți ani, petrecut pe scenă, și carte a luat prin surprindere pe toată lumea, în 2003, pe scena MTV Video Music Awards.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Pentru eveniment, Madonna a îmbrăcat o ținută Versace. Mai precis o rochie petrecută, cu o vedere abisală la picioarele îmbrăcate în clasicele dress-uri plasă pe care Madonna le poartă constant.

Cât costă sandalele care o obsedează pe Madonna

În picioare Madonna a etalat aceeași pereche de sandale cu platformă, de culoare argintie, pe care le tot încalță de o bună vreme încoace, și pe care le-a tot arătat fanilor ei, în diverse poziții și postări, din mașină.

La finele lunii mai, Mdonna și fiul ei, David Banda, au participat la meciul dintre între Gervonta Davis și Rolando Romero, în cadrul Campionatului Mondial WBA de greutate ușoară la Barclays Center din Brooklyn. Cu această ocazie, Madonna și-a mai arătat încă o dată sandalele cu platformă generoasă, purtate pe sub ținuta atipică, un trening de lux – Adidas x Gucci Collection.

La nunta lui Britney Speras, Madonna a încălțat aceleași sandale care o facă să se simtă înaltă și suplă. Astfel, chiar dacă la nuntă toată lumea s-ar fi așteptat ac diva să încalțe ceva nou, ea a „reciclat”, perechea preferată pe care o poartă constant, ori de câte ori iese din casă la evenimente, în ultima perioadă.

Modelul „Prada Silver Patent Leather Open Toe Ankle Strap Platform Sandals” costă 430 de dolari.

Sursa foto: Instagram