Madonna, spectacol vizual de tip „văleleu!” alături de fiul adoptat. Cum s-a îmbrăcat adolescentul

Madonna, spectacol vizual de tip „văleleu!” alături de fiul adoptat. Cum s-a îmbrăcat adolescentul
Anul trecut, regina muzicii pop a stârnit un adevărat tsunami de reacții după ce și-a prezentat fiul îmbrăcat într-o rochie. Băiatul avea atunci 15 ani și a fost filmat chiar de mama sa adoptivă.

În acest weekend, Madonna a pășit, la braț cu același fiu. Băiatul are 16 ani și de data aceasta poartă o rochie din ultima colecție Adidas x Gucci Collection. E roșie, până în pământ, decupată adânc, până pe coapsă, într-o parte.

Între timp, celebra sa mamă poartă un trening negru, extra larg, din aceeași colecție, asortat cu sandale cu platformă și toc înalt.

Cei doi au participat la meciul dintre între Gervonta Davis și Rolando Romero, în cadrul Campionatului Mondial WBA de greutate ușoară la Barclays Center din Brooklyn. Evident, lumea s-a minunat privindu-i, iar comentariile din online sunt cele mai diverse – de la wow și super cool, la văleleu și u-la-la.

Cine este David Banda

Născut în Malawi, David Banda a fost adoptat de Madonna și fostul ei soț, Guy Ritchie, când avea puțin peste un an. Inițiat tatăl său natural s-a opus adopției. S-a temut că fiul său ar putea să fie afectat de „modul de viață” al Madonnei.

În final, a înțeles ce șansă i se oferă, iar lucrurile s-au aranjat. Puștiul din Malawi a fost luat de la orfelinatul unde fusese abandonat de familie. El trăiește în lux și e sprijinit în tot ce își dorește. Îi place fotbalul și e cunoscut că a jucat în echipa de tineret Benfica.

„Încrederea în sine este totul”, a scris cântăreața în vârstă de 62 de ani pe Instagram la postarea de anul trecut cu clipul video în care fiul ei apare în rochie. Puștiul defilează pe melodia I’ve Got The Power. „Chiar îmi place. Mă simt liber”, mărturisește el la finalul defilării.

Madonna interzisă pe Instagram

Madonna a primit interdicție să mai intre live pe instagram. Proaspăt ieșită dintr-o relație cu un iubit mai tânăr cu câteva decenii, diva de 62 de ani a încălcat în mod repetat regulile aplicației cu postările sale nud, săptămâna trecută..

Madonna a publicat scanări digitale grafice ale propriului ei vagin, precum și reprezentări goale cu ea însăși, în timp ce „naște” copaci, fluturi și miriapode robotizate. „E ciudat, sunt foarte misterioși în legătură cu motivul, nu îmi oferă un motiv. Este ca o birocrație încorporată într-un computer”, a spus cântăreața în legătură cu interdicția primită de la Instagram.

Sursa foto: Instagram