Exclusiv. Margherita a chemat de urgență Polița. Oare oamenii legii se vor prinde despre ce e vorba?

Exclusiv. Margherita a chemat de urgență Polița. Oare oamenii legii se vor prinde despre ce e vorba?
Fiica Clejanilor ține audiența cu sufletul la gură. E supărată foc, se află în fața unei infracțiuni. Oare polițiștii vor observa și ei toate detaliile?

Margherita de la Clejani a filmat întreg dezastrul și e decisă să reclame la poliție actul de vandalism. Tânăra artistă și creatoare de modă susține că peste weekend, magazinul ei de haine de pe Calea Victoriei ar fi fost vandalizat de graferi, care au scris cu spray și au desenat pe geamuri. A și filmat, ca să explice. În detaliu.

„Mă aflu pe Calea Victoriei nr. 101, la laboratorul meu de creaţie vestimentară şi iată ce am găsit pe geamuri. Vreau să ştiu şi eu cum ar trebui să procedez în această situaţie, atunci când găsesc geamurile absolut vandalizate. Ce ar trebui să fac, care trebuie să fie atitudinea mea? Cum să mi se întâmple mie una ca asta şi mă întreb oare de ce? Nu am duşmani, nici prieteni. Cum am intrat aici am fost şocată ! Am încercat să curăţ geamurile şi nu s-a luat!”, a anunţat Margherita, disperată, într-un Instastory.

Detaliile care demonstrează că vitrina nu a fost vandalizată în weekend

Doar că, atentă maxim la detalii, Margherita a pierdut din vedere chiar un detaliu semnificativ. Ea a filmat vitrina magazinului, unde arată „actele de vandalizare”, chiar de pe partea laterală. Vedem linii făcute cu spray-ul, în toate culorile. Apoi continuă să ne arate și partea de vitrină care mărginește un gang.

Doar că partea de vitrină intens vandalizată, pe Calea Victoriei, după cum susține Margherita, era la fel de colorată și pe 7 octombrie, când aceasta a distribuit, după cum se vede, o imagine de vizavi.

În imagine intră și vitrina magazinului ei, la fel de „spoit”. Și fără ca vedeta să aibă vreo suferință sau vreun gând că vitrina i-ar fi fost vandalizată. Ne gândim că mai degrabă e vorba de puțină publicitate. Și că, probabil, a renunțat până la urmă să mai sune la 112 sau să cheme polițiștii de la Secția 1.

Sursa foto: Instagram