Exclusiv. Margherita de la Clejani se rujează și mănâncă la „trei mese”, pe Magheru

Exclusiv. Margherita de la Clejani se rujează și mănâncă la „trei mese”, pe Magheru
Când dai căutare pe internet „Margerita de la Clejani”, dai de fata lui Ioniță și Viorica de la Clejani, cunoscuții lăutari, și afli ba că a fost prinsă de poliție la volan amețită de droguri, ba că s-a cățărat pe o troiță închinată memoriei eroilor Revoluției din Decembrie 1989 ca să fie fotografiată în poziții provocatoare, sau că a luat bacalaureatul din două încercări, odată adormind în timpul unui examen.

Ceva mai recent, afli și că Margareta Myriam Manole, așa cum o cheamă în acte, și-a deschis un magazin pe Calea Victoriei, după ce acesta funcționa exclusiv online. De atunci își și spune, se prezintă cu numele de Marclee, combinație evidentă între Margareta si Clejani.

Ei bine, de acum, Margherita aka Marclee (cu accent pe „e”), aka Myriam Margareta Manole, aka fiica celebrei Viorica de la Clejani, va fi prezentă în mediul online și cu câteva instantanee surprinse, mai dăunăzi, de semnatarul acestor rânduri, pe bulevardul Magheru, în fața unui butic care funcționează de ani de zile la doi pași de fostul cinematograf Patria, loc știut de clienții fideli, ca „la trei mese” sau „la butic”.

La orele amiezii, joi-26 noiembrie, când soare cu dinți de sfârșit de noiembrie mai mângâiau timid bulevardul, Margherita de la Clejani, în ținută „lepoard„ și machiată ca pentru o ședință foto, și-a cumpărat un meniu asiatic de la un fast-food-ul vietnamez vecin cu buticul, s-a așezat nonșalant la una din mesele înalte și a început să mânânce cu poftă.

Inițial nu a vrut să fie fotografiată, dar nu a putut rezista prea mult tentației de a poza, artând plăcere și disponibiltate de a relaționa cu obiectivul aparatului de fotografiat. Mai mult, după ce a terminat de mâncat și-a ajustat machiajul fără nicio reținere, oferindu-se mai departe camerei NIKON.

Partea amuzantă e că autorul acestui text și al fotografiilor nu a știut nicio clipă cui face fotografii, abia după ce tânăra a plecat din zonă, domnișoarele care lucreză la butic i-au dezvăluit identitatea, pline de veselie că n-am recunoscut vedeta.

Fotografii: Cristian Botez

Cea mai mare extravaganță a lui Walter Zenga după divorțul de Simona