În fața camerelor de luat vederi care documentează colindul, toți cei vizitați scot portmoneele și numără sutele de lei ca mărunțișul.  Nu se poate face nimeni de mirarea lumii, doar se filmează. E Selly show. Prima vizitată e Cristina Ich.  După ce a ascultat colindul  a numărat o sumă fabuloasă și le-a dat-o colindătorilor.

Selly dezvăluie care e „schema”. După Crăciun, el și Codin Maticiuc, cu ajutorul Alinei Eremia, au plecat la colindat.  În trei. Cu repertoriul făcut. Scopul e să strângă bani, cât mai mulți, pentru generosul proiect al actorului – regizor Codin Maticiuc, proiect în care a cooptat deja mai multe vedete. Așa cum și Rețete și vedete a scris, Codin Maticiuc renovează spitale publice cu bani  privați. Așa că, de Crăciun, e rost de strâns bani.

Selly a făcut lista cu vedetele care vor fi luate prin surprindere cu colindul. Nimeni nu știe pe unde vor trece cei doi.

Ce sumă fabuloasă a donat Bendeac

Codin Maticiuc a ajuns să fie supranumit eroul spitalelor din România, după ce, de ziua lui de naștere, în loc de cadouri le-a cerut oamenilor să doneze bani pentru reabilitarea unei secții. Iar Codin pare de neoprit. Nu s-a mulțumit cu ce a realizat atunci, chiar dacă a fost ce și-a propus, acum și-a propus să continue.

În prezent, actorul se ocupă de renovarea secției de la Spitalul Fundeni. Cu câteva zile în urmă, o altă mare vedetă s-a alăturat cu o sumă incredibilă campaniei lui Maticiuc. Mihai Bendeac a lansat recent o carte, numită „Jurnalul unui burlac – Conversații cu mama”, care se bucură de un succes nemaipomenit.

Prima tranșă de bani obținută din vânzări – 100.000 de euro, a decis să o transfere în contul lui Codin, dedicat renovării spitalelor publice. Actorul ar fi trebuit să împartă jumătate din sumă cu editura și jumătate îi revenea lui și mamei sale, dar a decis să amâne aceste obligații, pentru o cauză nobilă.

Sursa foto: Instagram

Cheful lui Florin Salam, ignorat de polițiști, care însă au dat buzna peste Floricica Dansatoarea și i-au luat banii

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp