Exclusiv. Mihai Bendeac își face singur probleme cu vecinii

Exclusiv. Mihai Bendeac își face singur probleme cu vecinii
Bendeac are probleme cu vecinii. El a luat atitudine pe rețelele sociale și nu numai. Mesajul artistului e neașteptat, iar reacția colocatarilor nu a întârziat să apară.

Probabil că foarte mulți dintre voi v-ați fi așteptat ca Mihai Bendeac să locuiască într-o vilă, din Corbeanca sau din Pipera, așa cum fac mai toate vedetele cunoscute în România. Actorul însă nu ocupă nici măcar un apartament într-un cartier rezidențial nou. Din contra.

Locuința cunoscutului actor e un apartament cât se poate de normal din Titan, într-un bloc construit în anii 70, secolul trecut. Nici măcar nu are o dimensiune considerabilă, apartamentul, fiind cât se poate de normal: 60 de metri pătrați. Apartamentul e decorat însă foarte frumos. Bendeac a apelat inclusiv la obiecte de recuzită.

În dormitor are un tablou cu Buddha și un tapet complementar, detalii relevante pentru o serie de convingeri pe care Mihai și le-a exprimat în nenumărate rânduri la TV. Pereții casei lui Mihai Bendeac sunt decorați cu obiecte de recuzită. Ușile interioare sunt decorate cu discuri din vinil.

Probleme cu „locatarii clandestini”.  A fost informată Asociația de proprietari

Acum însă în  bloc au apărut problemele. Mai exact, au apărut „locatari clandestini”, spre disperarea unuia dintre vecini. Acesta a printat un anunț și la lipit la avizier. „În atenția Asociației de proprietari. Eu, proprietarul apartamentului numărul 41, vă aduc la cunoștință că refuz plata întreținerii până nu se va rezolva problema gândacilor din bloc. Vă mulțumesc ”, a scris vecinul lui Mihai Bendeac. Acesta a reacționat imediat, după cum a mărturisit pe InstaStory.

Folosind o carioca, a scris de mână, o completare: „La mine încă nu sunt. Îmi poate împrumuta cineva 2 – 3? Mulțumesc”. Replica lui Bendeac nu a trecut neobservată, alți vecini făcându-și curaj cu pixul în mână ca să noteze și alte mesaje pe afiș.

La scurt timp a apărut și un al doilea anunț la avizier. De data aceasta unul scrie la calculator și printat, probabil tot de un vecin.

„Corect semnalat! Florile, liftul, ghenele de gunoi ale blocului și, implicit, apartamentul personal, sunt invadate de gândaci de câteva luni”, a notat acesta. Și aici, Mihai Bendeac nu se poate opri din comentarii. Pus pe glume, artistul are o anume solicitare: „Pe cei din apartamentul personal (n.r. – gândacii) vă rog să îi treceți la întreținere!!!”

Sursa foto: Instagram

Cu cine a petrecut Raluca Zenga pe un yacht, în Dubai! E clar că nu i s-au înecat corăbiile după divorț

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp