Exclusiv. Mr. Pink i-a interzis iar Monicăi să mai poarte machiaj. Set de poze demențial cu cei doi după împăcare

Exclusiv. Mr. Pink i-a interzis iar Monicăi să mai poarte machiaj. Set de poze demențial cu cei doi după împăcare
Despărțirea din vară a ajutat-o pe Monica Gabor să pună piciorul în prag în privința unor condiții pe care iubitul ei milionar i le-a pus de-a lungul anilor. Mr. Pink o ține pe fosta doamnă Columbeanu ca o pasăre în colivie. Din momentul în care s-au cuplat, ea nu a mai avut acces la ținute îndrăznețe, nici măcar la manichiură în culori tari sau machiaj.

Prima apariție la un eveniment monden a cuplului Gabor-Pink a avut loc în Beverly Hills, la o expoziție de artă privată unde s-au adunat mai mulți milionari.

La eveniment, cei doi au venit ținându-se de mână și afișând un zâmbet larg. După cum se poate observa în imagini, Monica a renunțat din nou la machiaj, la cererea lui Mr. Pink.

Pe perioada de „pauză” pe care și-au luat-o în vară cei doi, când nu se știa dacă relația lor mai are vreo șansă, Monica Gabor a zburat în Dubai la sora ei și a revenit la vechile obiceiuri: fustițe scurte, tocuri înalte și machiaj profesionist.

Moni a fost foarte îndrăzneață de Halloween

Chiar și după împăcare, cea numită în urmă cu mai mulți ani „Scorpia de la Izvorani” a continuat să își exercite libertatea în acest sens, costumându-se de Halloween într-un costum foarte provocator. E drept că la acea petrecere a participat doar ea, Mr. Pink fiind absentul serii.

La masă cu partenerii de afaceri ai lui Mr. Pink și cu prietenul ei chirurg estetician

Moni și Pink au celebrat evenimentul high-class la o masă plină cu finețuri gastronomice, alături de partenerii de afaceri ai milionarului chinez, dar și de câțiva prieteni pe care românca și i-a făcut în SUA.

Unul dintre acești prieten este un medic estetician. Totodată, alături de cuplul româno-chinez a fost și un celebru impresar al vedetelor de la Hollywood.

E vorba despre impresarul Sheeraz, care promite, pentru prețul corect, celebritate oricui o caută. Potrivit prezentării sale din mediul online, Sheeraz le-a ajutat pe Kim Kardashian, pe Paris Hilton și alții să devină staruri de renume mondial.

Probabil, în virtutea prieteniei care s-a legat între Moni, Pink și Sheeraz, notorietatea româncei va crește în anii ce vor urma. Chiar și pe continentul American.

Cine este cu adevărat Mr. Pink

A fost mereu extrem de discret cu viața sa personală, iar viața lui pare să fie pusă la secret. Chiar și așa, au ieșit la iveală câteva dintre lucrurile pe care Mr. Pink le-a făcut. Se cunoaște faptul că, înainte de a deveni un recunoscut om de afaceri, acesta a primit titlul de “Reîncarnarea lui Buda cel viu”.

Avea atunci doar 16 ani. Puțini cunosc și faptul că acesta a studiat mulți ani religia în India și Nepal. Sursele spun chiar că și-ar fi luat numele de  Singa Rinpoche al 8-lea și a fost liderul spiritual al unei secte.

Și-a lansat un album rock

Pe de altă parte, chinezul a stat trei ani într-o mănăstire, perioadă în care s-a numit Lhamo, care se traduce prin zeitate. Chiar dacă pare greu de crezut, se spune că același Mr. Pink ar fi cântat rock, ba chiar ar fi lansat și un album cu acest stil muzical. “Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment caritabil. Știu că pare incredibil, dar chiar acesta este numele lui, Lhamo.

Și mie mi-a luat mult timp să mă obișnuiesc cu acest nume; de fapt, lui nu mă adresez niciodată cu acest apelativ”, a declarat Monica Gabor cu ani în urmă într-un interviu pentru Viva. Mai târziu, undeva prin anul 2006 a lansat un album pentru promovarea budismului și a scris și o carte cu un titlu incredibil: “Sunt Buddha cel viu”.