Exclusiv. Necazurile Mădălinei Ghenea. Nimeni nu se aștepta la atâta suferință

Exclusiv. Necazurile Mădălinei Ghenea. Nimeni nu se aștepta la atâta suferință
A ajuns în paradis. Dar au fost zile amare. Pe Mădălina Ghenea o vedem mereu cu zâmbetul pe buze. Dar sunt și momente când nu a fost deloc fericită.

Necazurile Mădălinei Ghenea sunt mari și profunde. Vedeta a recunoscut totul și a povestit în detaliu ce se întâmplă cu ea. Zilele trecute aceasta s-a aflat în Mexic, într-un adevărat paradis exotic. Dincolo de imaginile împărtășite cu fanii ei, vedeta din Gucci, recunoaște că au fost zile foarte grele.

„Cred că este greu să spui adevărul pe Instagram, oamenii au tendința de a arăta doar cea mai bună parte, cea fericită, cea frumoasă… Adevărul este că am stat în Mexico City o săptămână, lucrez non-stop și aceasta a fost cu siguranță cea mai deprimantă săptămână din viața mea. Slavă Domnului că am avut norocul să stau la hotelul FS Mexico, unde am luat toate mesele, singură, doar room service, singură”, și-a început Mădălina Ghenea emoționanta confesiune.

Necazurile Mădălinei Ghenea

Cel mai greu i-a fost exact faptul că a stat despărțită de cea mai dragă ființă. „A fi departe de fiica mea este dureros și atât de greu pentru mine de gestionat. Nu am prieteni aici, dar l-am întâlnit pe acest înger incredibil de talentat @mvphotographer un artist atât de tânăr cu care am avut onoarea să lucrez, am fotografiat o copertă pentru o revistă și am lucrat 2 zile și aceștia sunt singurii pași pe care i-am făcut.

În hotel, de la intrarea din hol până la mașină. Nu am apucat să văd nimic în Mexico City, doar locațiile uimitoare în care am filmat. Poate data viitoare. Acum gata pentru una dintre cele mai mari și periculoase aventuri din viața mea. În curând îți voi spune mai multe”, a mai continuat Mădălina Ghenea.

Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Este model și actriță de succes. În cel mai recent proiect cinematografic, ea o interpretează pe Sophia Loren în House of Gucci, filmul lui Ridley Scott, unde i-a avut colegi de platou pe Al Pacino și Lady Gaga.

Sursa foto: Instagram