Exclusiv. Nora lui Adrian Năstase, soția lui Andrei, și-a arătat tatuajul din zona intimă la un eveniment. Foto

Exclusiv. Nora lui Adrian Năstase, soția lui Andrei, și-a arătat tatuajul din zona intimă la un eveniment. Foto
Soția lui Andrei Năstase, Bianca, este pasionată de modă și la un moment dat a ales și ea să intre în lumea designerilor. Între timp, afacerea a picat, însă pare că își gândește și croiește singură hainele. Frumoasa noră a fostului premier al României a apărut la un eveniment cu pantalonii decupați în zona intimă, unde se zărea și un tatuaj.

Andrei Năstase, fiul cel mare a lui Adrian Năstase și al Danei Năstase, a avut o intrare spectaculoasă la braț cu soția sa, fostul model Bianca Ciuvăț, la un eveniment privat.

Frumoasa mămică a doi băieți a purtat un costum alb, decupat în zona inghinală, lăsând la vedere un desen.

Tatuajul reprezintă portretul unei femei.

Și Andrei are un tatuaj pe care l-a dedicat tatălui său

Andrei Năstase şi-a făcut tatuajul pe umărul drept imediat după ce tatăl lui a fost încarcerat. „Si vis pacem, para bellum” și-a scris permanent pe piele, iar citatul îi aparţine unui istoric din timpul Imperiului Roman.

Andrei Năstase are 36 de ani, este căsătorit de aproximativ patru ani cu manechinul Bianca Ciuvăț și au împreună doi băieței, Nicolas și Filip-Mihail.

Căsătoriți din 2017

După o relaţie de şapte ani şi vestea că vor deveni părinţi, cei doi au spus „Da” în faţa ofiţerului de stare civilă, dar şi la biserică, în vara lui 2017.

„Da, m-am căsătorit! Mireasa-mi Bianca, mama, tata, fratele şi naşii nostri ne-au fost nuntaşi, iar voi prietenii noştri ne sunteţi meseni în suflet. Fiecăruia dintre voi am închinat paharul şi toţi aţi dansat în hora frumoasă a nunţii noastre! Vă mulţumesc de gândurile bune, vă preţuiesc şi sigur vom avea ocazia să sărbatorim cu fast botezul celui mic!”, a scris pe Facebook fiul cel mare al fostului premier Adrian Năstase.

La evenimentul fastuos au participat nume grele din politica românească, dar și din lumea afacerilor.

„Andrei si Bianca au hotarat sa se casatoreasca si sa ofere o familie copilului lor ce va veni peste cateva saptamani. Ceremonia de ieri a fost o ceremonie simpla, la starea civila si la biserica, doar cu parintii si cu nasii, in asteptarea momentului cand, la vara, vor invita toate rudele si toti prietenii sa le impartaseasca aceasta bucurie, la botezul fiului lor.

P.S. Interesant, ieri, a fost prima zi din Anul Nou chinezesc, Anul Cocosului de foc, si a inceput un nou ciclu de 12 ani. Să aducă tuturor bucurii, sănătate si bunăstare!”, a scris „socrul mare”, Adrian Năstase, la acel moment.