Cine crede că poți avea o siluetă de invidiat fără sport, greșește. Una din vedetele autohtone știe prea bine acest lucru, așa că nu lasă nicio zi să treacă fără a face sport. Merge la sala de forță, joacă tenis, stă în cap. Asta e ultima revelație, și se descurcă de minune. Vorbim de o femeie de 50 de ani, mamă și artistă desăvârșită.

De câte ori urcă pe scenă, Loredana Groza e mereu reinventată. Artista are cea mai longevivă viață artistică din showbizul românesc și nu contenește să surprindă publicul și fanii.

Ținute desăvârșite, incitante, melodii cu mare priză la public și mult sport – iată rețeta succesului ei care nu a dat semne de „pauză” sau de oboseală niciodată în zecile de ani de când s-a lansat. Loredana are o carieră muzicală ce se întinde deja pe 37 de ani. Concertele din ultimii ani au demonstrat că încă mai are multe de spus. Sau de cântat.

„Când mintea este flexibilă, corpul o va urma”

Zilele acestea, vedeta le-a arătat fanilor ei cum își menține trupul de tinerică. Ea lucrează fiecare grupă musculară cu atenție, sub supravegherea unui antrenor. Pentru brațe  folosește deja greutăți mari, fiind la concurență cu sportivii de performanță. Iar pentru echilibrul interior, apelează la yoga.

Artista a demonstrat cât de corect execută asane ( n.r. – posturi) cu grad mare de dificultate. Ea a stat în cap, într-o postură perfectă, pentru a-și alinia chakrele și a-și găsi echilibrul.

„Când mintea este flexibilă, corpul o va urma”, a  mărturisit, la începutul anului, Loredana. „Sunt deja șapte ani de când am început să fac yoga. Nu am o durată standard. Depinde, uneori combinam sala cu yoga. Important este ca în fiecare zi să fac câte ceva”, a spus vedeta Antena 1 într-un interviu.

De asemenea, poate nu știați, Loredana Groza joacă foarte bine și tenis. Recent, ea a participat la un meci, pentru care s-a pregătit intens.

Sursa foto: Instagram

Credeți că viața în Dubai e ușoară? Iată ce trebuie să facă Ramona Gabor pentru a avea viză

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp