Exclusiv. Oana Roman a ajuns la spital. Mesajul pe care îl transmite tuturor femeilor

Exclusiv. Oana Roman a ajuns la spital. Mesajul pe care îl transmite tuturor femeilor
Oana Roman este, pentru multe femei din România, un model de succes. Fiica fostului premier este o persoană publică, iar aparițiile ei sunt intens urmărite. Este un real influencer.

Dincolo de produsele pe care le promovează, fie că e vorba de brandul personal de îmbrăcăminte, ori de produse pentru care e plătită să le facă reclamă, Oana Roman și-a propus să educe și să aibă grijă de sănătatea tuturor femeilor. Iar pentru asta, apelează la exemplul personal. Ea a ajuns, ieri, la spital.

Chiar dacă vizita la ginecolog este o chestiune cât se poate de intimă pentru orice femeie, Oana Roman a decis să facă public acest lucru și ne arată de ce. Intervenția ei, pe rețelele sociale, vrea să crească nivelul de sănătate al celor din jur.

Oana Roman a ajuns la spital pentru analize

Oana Roman a mărturisit, ieri, că merge să își facă controlul anual ginecologic și un test Babeș Papanicolau. „Merg să îmi fac controlul anual și analize Papanicolau, eco și tot ce trebuie. Măcar o dată pe an, o femeie trebuie să facă aceste analize și control”, a declarat Oana Roman.

Ea are un sfat important pentru toate urmașele Evei: „Să nu neglijați aceste analize anuale foarte importante pentru prevenția unor eventuale afecțiuni. Repet, faceți control anual și test Papanicolau. Luați-vă o oră din viață pe an pentru a fi sănătoase. Insist dar nu degeaba: anual trebuie control ginecologic și testul Babeș Papanicolau, astfel puteți preveni afecțiuni grave”, a mai adăugat Oana Roman în intervenția sa online.

Cum își crește Oana Roman imunitatea

De ani de zile, Oana Roman este foarte atentă la sănătatea ei și a familiei. După ce mult timp a fost acuzată că mănâncă în exces, aceasta și-a schimbat regimul de viață și a slăbit exemplar. Ea își crește imunitatea cu Quercitină, după cum a mai mărturisit. În această perioadă, în care, pe lângă sezonul rece, traversăm un noul val al pandemiei, grija pentru sănătate e foarte importantă.

Sursa foto: Instagram