Exclusiv. Pepe, Andra și Măruță, vacanță la comun. Imagini din locul „evadării”

Exclusiv. Pepe, Andra și Măruță, vacanță la comun. Imagini din locul „evadării”
Petrec împreună, cântă împreună, își fac și vacanța împreună. Familiile Măruță și Pepe au amânat planurile de vacanță în străinătate și au plecat împreună în Deltă.

„Vacanțele în România sunt foarte frumoase! În Delta Dunării ne bucurăm de peisaje incredibile! Vă pupăm!”, a anunțat Andra, pe un canal de socializare. Din poze, vacanța comună arată foarte frumos. Au făcut excursii cu barca, iar copiii, care sunt deja buni prieteni, s-au bălăcit în piscină. „Învățăm lucruri noi”, a mai scris cântăreața.

Fire responsabilă, artista nu a pierdut ocazia să le vorbească fanilor despre importanța respectării măsurilor de siguranță necesare în contextul pandemiei care a dat peste cap viața întregii planete.

Mesaj de responsabilizare către fani

„Totul pare că s-a schimbat: măști, dezinfectant la tot pasul, restaurantele preferate încă sunt închise… Totuși, lucrurile importante sunt și vor fi mereu la fel: să îți protejezi familia, să petreci timp cu ea, să faci o excursie în țară într-un loc în care nu ai mai fost, să ieși la un picnic și să te bucuri de sandvișuri de parcă ar fi o masă de 5 stele! Trebuie să vedem partea frumoasă a vieții, în orice context. Să trăim noul de neprețuit!”, a mai scris Andra.


Andy de la „Insula iubirii” și „Survivor” este Burlacul 2020. Cele mai noi poze cu concurentul

Iulia Albu a aruncat tocurile. Ce s-a întâmplat


Și Cătălin Măruță militează pe contul său de Instagram pentru lucrurile esențiale din viața unei famillii. Cei doi soți s-au alăturat familiei lui Pepe, într-un resort de lux din mijlocul fabuloasei delte românești și nu au pierdut ocazia de a face reclamă unui nou produs bancar.

Așa cum Rețete și vedete a scris în exclusivitate, familia Măruță a participat la aniversarea lui Pepe, care a organizat o petrecere în curtea casei în urmă cu aproape două săptămâni. În calitate de nași ai artistului, Andra și Măruță au fost oaspeții de vază, în timpul petrecerii la care au mai fost invitate și alte vedete.

Pepe, Andra și Connect-R au lansat hitul verii

La scurt timp s-a văzut că Pepe a celebrat suplimentar împlinirea vârstei de 41 de ani: după sărbătoarea oarecum modestă, din cauza restricțiilor, a lansat o nouă piesă, care se prezintă deja ca un adevărat hit al verii 2020, alături de nașa Andra și Connect – R. Piesa „Inima mea” a depășit deja 2,1 milioane de vizualizări pe YouTube. Mai mult, toți copiii familiilor lui Pepe și Cătălin Măruță au învățat versurile și linia melodică, astfel că au pus de-un cor în timpul unei croaziere barca prin Deltă.

 

View this post on Instagram

 

Inima mea❤️ Cantam impreuna alaturi de voi “ toata familia” Pepe.ro/inimamea @andra @evamaruta @catalin_maruta @ralucapascu1991 @marutadavid

A post shared by Pepe (@pepe.ro) on

Sursa foto: Instagram