Cunoscută pentru ținutele și declarațiile sale extravagante, vedeta de televiziune Iulia Albu a transmis fanilor, cu prilejul aniversării a 39 de ani, un mesaj pe măsura renumelui pe care și l-a construit.  Cu ocazia împlinirii a 39 de ani, pe 28 iulie, cunoscuta vedetă de televiziune și creatoare de modă a postat pe rețelele de socializare un mesaj cifrat, ale cărui semnificații sunt greu de descifrat.

„Astăzi este ziua mea. Până la această vârstă pot spune că am învățat câteva lucruri. 1. Plantele vii cu siguranță nu sunt specialitatea mea. Dovadă clară, Pinul uscat din spatele meu. Îl țin, încă, pentru că din același pămănț a răsărit o Buruiană cu superbe flori roz de care m-am îndrăgostit iremediabil”, a scris Iulia Albu pe conturile sale de socializare.

 

View this post on Instagram

 

Astăzi este ziua mea. Pana la aceasta vârsta pot spune ca am învățat câteva lucruri. 1. Plantele vii cu siguranța nu sunt specialitatea mea. Dovada clara, Pinul uscat din spatele meu. Il țin, încă, pentru ca din același pământ a răsărit o Buruiana cu superbe flori roz de care m-am îndrăgostit iremediabil. 2. Nimeni nu îți poate dicta ce decizii sa iei. Cu toate acestea, sunt momente când este bine sa asculti sfaturile părinților tai. 3. ESTE ÎNTOTDEAUNA Ok sa fii TU. Chiar dacă ai soarele in ochi si nu vei face cele mai reușite fotografii. 4. Viața fără putina drama devine o comedie proasta. Si mie nu mi-au plăcut niciodata comediile proaste. 5. Broccoli-ul nu este leguma mea. Astăzi vreau doar sa va mulțumesc pentru ca îmi sunteți aproape. De mâine, pregătiți-va de spam cu fotografii cocoțată pe tocuri, cu coroane, pene, găini si curci. Astăzi sunt I, si voi merge desculta prin iarba, voi dansa sub vie, voi bea vin din căni de lut si îmi voi strânge in brațe copilul si pe singurul bărbat pe care l-am iubit vreodată cu adevărat in afara de tatăl meu. Si va sugerez sa încercați si voi același lucru. Viața nu este pentru a fi trăită doar pe social media.

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu) on

Decizii, broccoli și găini

În al doilea rând, ea a arătat că nimeni nu poate dicta unui om ce decizii trebuie să adopte. Singurii de care trebuie să asculte acesta sunt proprii părinți.

„2. Nimeni nu îți poate dicta ce decizii să iei. Cu toate acestea, sunt momente cănd este bine să asculți sfaturile părinților tăi; 3. ESTE ÎNTOTDEAUNA Ok să fii TU. Chiar dacă ai soarele în ochi și nu vei face cele mai reușite fotografii. 4. Viața fă̆ră puțină dramă devine o comedie proastă. Și mie nu mi-au plăcut niciodată comediile proaste”, a mai scris Iulia Albu în mesajul destinat publcului, după care a continuat în aceeași notă:

„5. Broccoli-ul nu este leguma mea. Astăzi vreau doar să vă mulțumesc pentru că îmi sunteti aproape. De măine, pregătiți-vă de spam cu fotografii cocoțață pe tocuri, cu coroane, pene, găini și curci. Astăzi sunt I, și voi merge desculță prin iarbă, voi dansa sub vie, voi bea vin din căni de lut și îmi voi strănge în braț̦e copilul și pe singurul bărbat pe care l-am iubit vreodată cu adevărat in afară de tatăl meu”, a mai scris Iulia Albu.

Pregătește două nunți

Ea a încheiat transmițându-le fanilor să-și trăiască viața în realitate, iar nu doar pe rețelele de socializare. „Și vă sugerez să încercați și voi acelaș̦i lucru. Viața nu este pentru a fi trăită doar pe social media”, a mai scris Iulia Albu. Mesajul divei pentru fiecare dintre fani: „Zâmbește. Mâine va fi mai bine decât poimaine”.

Vedeta cu cele mai ieșite din comun ținute și accesorii, o maestră a replicilor acide este prezentatoarea rubricii „Marțea Neagră”, din cadrul emisiunii „La Măruță”. Este designer, critic de modă, avocat, și femeie de afaceri. A fost căsătorită cu designerul Mihai Albu și au împreună o fiică, Mikaela. De câțiva ani, Iulia se iubește cu Mike, iar acum se pregătesc cu adevărat de nuntă.

„Să știi că nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic, vom face alt gen de nuntă. La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?”, a declarat Iulia Albu într-un interviu recent.

Sursa foto: Instagram