Exclusiv. Pepe la ora de matematică

Exclusiv. Pepe la ora de matematică
În plin scandal de divorț, Pepe își face timp să se ocupe de educația fiicelor sale. Așa cum s-a înțeles cu viitoarea fosta nevastă, fetițele petrec timp și cu el, rămânând acasă inclusiv peste noapte.

Recent, Pepe au împărtășit cu fanii lui imagini deosebit de emoționante cu fiicele sale, Maria și Rosa Alexandra. Căsătoriți în urmă cu opt ani, Pepe și Raluca Păscu au doi copii. Maria este fiica cea mare, care anul acesta a împlinit opt ani, ocazie cu care părinții i-au organizat o petrecere fabuloasă la care a fost invitat inclusiv Selly, și la care au participat și nașii celor doi, cuplul Andra și Cătălin Măruță. A doua fiică a familiei Pascu este Rosa Alexandra, care are cinci ani.

După separarea părinților lor fetițele, care s-au mutat de acasă împreună cu mama, au mai petrecut deseori timp în compania tatălui.  Și cu alte ocazii Pepe a distribuit pe rețelele sociale imagini cu cele mici din momentele în care acestea erau la el. Ultima dată au fost chiar în week-end-ul în care se pare că Raluca Pascu ar fi „evadat” la munte în compania unui alt bărbat.

Cum se joacă de-a matematica Pepe cu fetițele lui

De data aceasta artistul nu s-a limitat la niște fotografii și le-a filmat pe fetițe în timp ce luau masa. Fanii au putut să observa că Pepe este un tată responsabil, care le hrănește pe fetițe foarte sănătos, acestea având în farfurie multe vegetale proaspete. În timp ce puștoaicele iau masa, Pepe profită pentru a le verifica cunoștințele de matematică. Au făcut prin urmare exerciții de înmulțire, ceea ce Maria învață în această perioadă la școală.

Surprinzător este că în paralel cu ea și mezina familiei, Rosa Alexandra a învățat noțiuni de înmulțire. Astfel micuța știe deja că orice număr înmulțit cu unu da același rezultat și că orice număr înmulțit cu zero se reduce la zero. Dialogul dintre cei trei este extrem de emoționant și amuzant și dovedește încă odată că Pepe este un părinte dedicat care are și cunoștințe de creșterea copiilor.

Primele minciuni în divorțul lui Pepe

Zilele acestea viața lui Pepe nu este tocmai ușoară. După ce soția sa a plecat de acasă cu fetițele, separarea lor a ajuns în fața instanței, Raluca Pascu solicitând un ordin de protecție împotriva artistului, susținând că acesta ar fi agresat-o.

Faptul că fetițele au petrecut o zi cu tatăl lor dovedește încă odată faptul că informațiile vehiculate nu erau reale, după cum s-a dovedit și în fața instanței unde femeia a refuzat să facă declarații și unde, mai mult, a cerut retragerea ordinului de protecție, după ce nu a putut să prezinte dovada așa-zisei agresiuni printr-un certificat medico-legal.

Sursa foto: Instagram

Informații noi din scandalul divorțului lui Pepe. Iată ce a făcut Raluca în fața instanței!