Exclusiv. Poliția Română îl caută, iar fugarul Dragoș Săvulescu e la Hollywood, face film

Exclusiv. Poliția Română îl caută, iar fugarul Dragoș Săvulescu e la Hollywood, face film
Condamnat pentru complicitate la abuz în serviciu și pentru că a făcut parte dintr-un grup infracțional organizat care a prejudiciat statul român cu 112 milioane de euro într-un dosar retrocedărilor de plaje şi faleze în Constanţa şi Mamaia, fostul asociat al Dinamo Dragoș Săvulescu este dat în urmărire internațională de Ministerul Justiției din România.

Deși  se află în rubrica de “persoane urmărite”, afaceristul nu s-a ferit să arate pe Instagram viaţa de lux de care beneficiază, acesta plimbandu-se ba în Capri, ba prin Mykonos nu mai devreme de luna august, fiind acompaniat printre alții și de celebrul cântăreț italian Eros Ramazzotti, cu care părea să se distreze foarte bine ciocnind șampanie și făcând plajă. 

Dragoș Săvulescu și Eros Ramazzotti în Mykonos în luna august (Sursa foto: Facebook)

Condamnat în țară la 5 ani și 6 luni de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de pe Litoral, Dragoș Săvulescu s-a lăudat la începutul lunii că justiția italiană l-a scăpat de închisoare. 

Justiția română, o glumă pentru Săvulescu

În timp ce Ministerul Justiției din România încă nu a reușit să convingă Guvernul Italian să îl extrădeze, Săvulescu își vede liniștit de cariera sa de actor și producător de filme.

Cea mai nouă peliculă în care joaca fostul finanțator al Dinamo se numește „A Way Out”, este filmată în Los Angeles și a fost lansată pe 1 noiembrie 2020 în SUA, fiind filmată, cel mai probabil în această toamnă, când România se lupta cu Italia pentru custodia fostului finanțator de la Dinamo; Dragoș Săvulescu joacă rolul unui bărbat înalt și misterios în scurt metrajul de 23 de minute care urmărește traseul unei tinere ce fuge din casa părinților ei din Los Angeles. Regizor este kosovarul Blerim Gjoci, iar producătoare este soția lui Săvulescu, Angela Martini, model albanezo-elvețian. 

A jucat alături de Kevin Costner și Ryan Reynolds

Scurt metrajul este al șaselea film al lui Săvulescu care apare pe imdb (Internet Movie Database) dar și primul scurt metraj după o serie de lung metraje, dintre acestea remarcandu-se filmul “Criminal” din 2016 unde i-a avut ca parteneri pe ecran pe actorii Kevin Costner, Ryan Reynolds, dar și pe Gary Oldman și Tommy Lee Jones.  

Dragoș Săvulescu alături de Kevin Costner (mijloc) – Sursă foto: facebook

Printre filmele pe care le are la activ se numără și Limani (2017) unde a jucat alături de Monica Bârlădeanu, dar și “Love by Desing” ce a avut-o pe Jane Seymour (Dr. Quinn)  în distribuție. 

Baronul de Giurgiu Niculae Bădălău, prins într-o telenovelă amoroasă soldată cu sinuciderea unui polițist?