Soții Obama s-au apucat serios de filme. Despre cine va fi următorul

Soții Obama s-au apucat serios de filme. Despre cine va fi următorul
După ce Prințul Harry și Meghan Markle au semnat cu Netflix, se pare că și conturile fostului președinte de culoare al Statelor Unite ale Americii se vor alimenta consistent din aceeași sursă.

Soții Obama vor produce un serial pentru Netflix despre administrația Trump. Va fi un serial de comedie, anunță Insider. Seria se va numi „The G Word” și are la bază cartea „The Fith Risc” (Al cincilea risc) a lui Michael Lewis. Cartea „Al cincilea risc” examinează tranziția din 2016 a administrației Trump. Este o non-ficțiune care analizează administrația ultimului președinte american, la doi ani după investire. Soții Obama au cumpărat drepturile pentru ecranizarea acesteia încă din 2018.

Filmările pentru serial urmează să înceapă la începutul anului 2021. Dincolo de aspectele comice care vor fi exploatate în seria filmată și produsă de Netflix împreună cu compania deținută de soții Obama, aceasta va conține și o parte consistentă de film documentar.

„The G Word” promite să scoată la lumină guvernarea Trump examinând dacă este „un cuvânt murdar sau o instituție de încredere”, potrivit Deadline.

Conform anunțului oficial, seria va fi prezentată de comicul Adam Conover. Acesta a făcut o dezvăluire în acest sens pe Twitter: „în sfârșit pot împărtăși această veste: creez un nou serial de comedie pentru Netflix despre guvernul federal”.

Soții Obama și compania Higher Ground Productions deținută de aceștia au semnat un contract în valoare de mai multe milioane de dolari cu Netflix în anul 2018. Filmul de care se pregătesc în acest moment nu reprezintă o premieră pentru soții Obama. Barak și Michelle Obama au pătruns deja cu mare succes în lumea filmului. Primul proiect al acestora, „American Factory”, un film documentar realizat de asemenea cu Netflix, a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun documentar în 2020.

Sursa foto: Instagram

Poliția animalelor, la primul test în Cazul Dani Mocanu. Va păți ceva manelistul?